Alla inlägg den 6 september 2012

Av Therese - 6 september 2012 16:02

Idag tränade jag med kandaret och det var det absolut bästa passet hittills! Pican kändes jättefin i munnen, hon bet sig fast lite vissa stunder men i övrigt ett riktigt bra pass. Kunde rida ganska så bra öppnor på volten utan att hon stoppade upp för mycket och tappade tempo, kan även dels bero på att jag inte fastnar lika mycket i handen på kandaret som jag kan göra på vanligt tränsbett.
I galoppen var det lite motsträvigare, framförallt i vänster galopp där hon inte riktigt släppte rörelsen genom kroppen utan hon blev antingen för slapp i hela kroppen eller så körde hon upp nacken och spände ifrån. Men efter en rejäl ökning runt halva fyrkanten så släppte hon till och blev ganska så fin. Så nu på lördag ska vi faktiskt tävla med kandaret för första gången, hoppas på att hon känns lika tillfreds som idag.


  


Så på lördag är det alltså tävling, blir en LA:4 och en MSV C:2 vilket vi ridit de senaste tävlingarna nu. Känns rätt så skönt att få rida något annat än LA:3, känns som ett lite uttjatat program för våran del   

För övrigt så kom jag inte in på juridik-kursen vilket betyder att jag enbart skriver C-uppsats på halvfart i höst, det innebär ju i sin tur mindre "inkomst" och jag har ju inte så där jättefett med jobbtillfällen. Men jag får försöka hitta något mer än bara Posten och ridskolan. Hoppas framförallt på några goda besked från något av alla de jobb jag sökt inom Kriminalvården, så håll tummarna!


Nu blir det fortsatt slö-koll på nätet innan jag snörar på mig löpardojorna och drar en runda.
På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards