Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Therese - 9 mars 2011 10:20

Från förra veckans inkl. helgens stress har fröken Therre åkt på en förkylning. Man kan vara snorig, ont i halsen osv. MEN! Dessa jäklar nysar som luras hela tiden med att kanske komma, ögonen tåras så mycket att jag knappt ser något och näsan kliar hela tiden, hatar förkylningar! Men det stoppar inte mig från att köra på med allt i vanlig takt.

I måndags var L hos Pica igen, sista gången på ett tag och hon tyckte Pica blivit väldigt mycket bättre. Sen påpekade hon även att hon aldrig sett en häst sträcka sig så djupt med bröstet som Pica gör dagligen, en mjuk och smidig häst är vad hon är helt enkelt. Så nu är det bara att tuta och köra på som vanligt igen.
Red ett ridpass igår och i början är hon som hon är, krånglig och vrång trots att vi skrittar på långa tyglar. Har lånat en fårskinnsgjord från Åsberg för att prova ifall sadelgjordstrycket kanske påverkar henne också. Ingen märkvärd skillnad men jag kör på några gånger till med den, gör ju ingen skada så att säga. Fortfarande är det lite handbromsen i när vi rider men det blir lite, lite bättre för varje gång. Hon har ju varit så här förut och jag vet att det kommer släppa inom kort.
Idag red jag en sväng på morgonen, ut i den friska luften. Hade en plan om att rida på dressyrbanan, men där var det en halvmeter orörd snö med en liten skara så det som gick att göra var att skritta. Travade några gånger fram och tillbaka på vägen som går dit bort och sen gick jag in för att ta några varv i galopp under lättsits. Vill kunna rida ordentligt på en stor utebana! Men med lite sol och värme ett par dagar så ska väl hoppbanan snart vara ridbar igen, just nu är den som en ishockeyrink.


Nu lite bloggläsning innan det är dags att göra sig ordning för att åka mot uni. Grupparbete och ikväll föreläsning. 
På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards