Alla inlägg den 6 april 2009

Av Therese - 6 april 2009 19:12

Idag fick jag min första deklaration (ytterligare ett vuxenpoäng) och jag får faktiskt tillbaka 1431 kr, jippie säger jag! Även om det inte är så mkt måste det ju ändå vara i proportion till vad jag tjänar varje månad så för mig är det pengar :)

I helgen blir det mkt starter kan jag lova, herregud! Men jag slipper lägga in dem i datorn iaf, det fixar Loni. Skönt att inte behöva göra det varje tävling. Men jag får fixa startlistor imorgon, men det är inte så jobbigt. Men någon kommer säkert att klaga, som vanligt.


Men nu ska jag återgå till Vänner :)


// therre 

Av Therese - 6 april 2009 14:03

Tiden går för fort, skulle vilja ha typ 30 h per dygn istället.

I helgen som gick har jag varit på 20-års fest, det blev en riktigt rolig kväll faktiskt. Träffade klasskamrater från nian som jag inte sett på länge och Max mitt inatt slog allt denna gång. Vaknade med träningsvärk i magen dagen efter eftersom vi skrattade så jäkla mycket.

Lördag blev det jobb, sen på kvällen så åt jag hos min moster. Söndag var det kurs i örebro hos ÖFK, hur man ska rida och träna sin häst för att den ska bli hållbar. Riktigt intressant och lärorik dag måste jag säga, hästarna som var med kan jag ju bara säga var riktigt riktigt fina!

Nu i helgen så är det påskhoppningar, känns som det skulle vara långt kvar till dem nyss. Men icke de står utanför och knackar på dörren. Så det kommer att vara fullt upp i helgen så att säga. Torsdag ska jag iväg och kolla på Allan igen och på söndag ska jag iväg och kolla på en annan häst. Så det är spikat och klart iaf.

Idag har jag varit ute och gått en sväng på morgonen, sen fixat ryttarmeddelande och ätit lunch på stan med Malin. Senare idag ska jag gå el cykla till stallet har inte bestämt hur jag ska göra. Ska ju ha med en stor pärm också. Men iallafall så ska jag fixa startlistor och lära Loni hur man gör så att jag kanske slipper vara huvudansvarig för dem den här gången.


Tiden ja den rinner bara iväg, snart  är det sommar.


// therre 

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards