Alla inlägg den 14 april 2009

Av Therese - 14 april 2009 14:51

Då var påsken slut och vi blickar mot sommaren! Då ska det jobbas och stå i på posten vad jag vet iaf, förhoppningsvis har jag även hittat en häst. För just nu har jag fruktansvärt sug på att få rida, träna, tävla och bara mysa med en egen häst i stallet. Får bara se alla andra hela tiden, för det kommer ju ta en evighet det här med att leta häst. Men ska kanske försöka åka iväg på en i helgen igen, som jag varit lite sugen på men ändå inte riktigt eftersom det är ett företag som säljer hästen. Men jag får nog ta mig lite i kragen och inte tro att alla företag har "dåliga köp". Så ska väl ringa sen för att kolla om hästen finns kvar och ifall man kan få komma och titta på den, för den verkar iaf väldigt bra.

I övrigt så är det verkligen högtid att sätta igång med annan träning än ridning, synd bara att inget annat är lika roligt! Men jag kör väl på med min gång som jag sysslat med de senaste veckorna. Men börjar inse att ett par nya skor inte skulle sitta helt fel för mina har en söm som går precis över den tån bredvid lilltån. Och jag som är som ett stort skavsår får ju skavsår bara jag tittar på skor, men nu måste jag verkligen för det är inte så nice att gå med skav som gör asont! Men än så länge biter jag ihop, för något måste jag ju göra.

 I övrigt idag har jag satt in 29 000 kr från hoppningarna i helgen, säger som Lina snart är det GLOBEN! Och vi har ju fler tävlingar så fler pengalappar lär det bli, hihi. Sedan skickade jag in grönt kort lappar och överdomarrapporten som vi hade enbart 1 på, vilket betyder toppbetyg! (Inge skrytsam för det, nej då :P)

Har även gjort en egen pärm med lektionsplanering till mina grupper, visserligen blev den inte så tjock men efterhand så ska det väl fyllas på med lite fler papper i den.

Ikväll så ska jag jobba igen, mina barn ska få lära sig "volt tillbaka" och fortsätta på att träna trav själva. Dom är så himla duktiga!


Ha det gott!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards