Alla inlägg den 26 april 2009

Av Therese - 26 april 2009 21:03

Idag var det ju div 3 ponnydressyr och det gick super för tjejerna! Frida och en väldigt seg Figge som inte svarade på hjälperna ordentligt, men de skrapade iaf ihop 64 %, men otroligt hård konkurrens bland c-ponnyerna då alla utom en red på över 60 %.

Elin och In-gela lyckades riktigt väl på 67 % och en fin tredje plats i klassen.

Jonna och Wislana skrapade ihop 63 %, lite snålt tycker jag då Wislana var riktigt fin idag med fina luftiga språn i galoppen, brukar annars vara väldigt loj i galoppen tkr jag. Men totalt hamnade laget på en fin andra plats totalt. Stolt är jag som lagledare! Men det är ändå Lina som får ta på sig en viss del av äran då hon tränade flickorna så hårt varje tisdag :)


När vi kom hem från tävlingen var det då dags att ta tag i tävlingen hemma och hjälpa till i sista klassen. Efter det hem och ringde på en häst, ett sto f 00 e Epson-Hertigen. Verkar vara super fin och riktigt bra, kan nog passa mig som handen i handsken tror jag. Hoppas lite på det iaf. Ska åka dit på fredag, men det känns lite läskigt då hon jag pratade med var noga med att hon hamnade hos rätt person, så hon kommer ju bedömma lite hur man rider. Hoppas jag blir godkänd, känns ju bättre att få tacka nej själv till hästar än att säljaren ska säga nej för att jag inte uppfyller kraven tillräckligt. Men får se på fredag iaf, ska bli roligt och hoppas hoppas!


Imorgon ska jag och Malin åka in till Karlstad för att titta på stövlar, tydligen har de Cavallo därinne och det låter ju bra. Men de har väl inga inne som passar mig, men kan iaf kanske få hjälp med att få mina mått.

Nu ska jag kolla på van Veeteren, sen blir det sova för jag är super trött i mina ögon. Dagens jobbiga ljus har tärt på de, haha!


Ha det!


// therre 

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards