Alla inlägg den 8 april 2009

Av Therese - 8 april 2009 12:19

Självklart när jag ska bege mig ut på powerwalk så ska det börja regna, vilket pissväder! Hoppas det ger sig snart så jag får komma ut.

I helgen har vi ju hopptävlingar och vi kommer att drukna, ca 170 starter fredag och ca 200 på lördag. Herremingud! OMG! Vart kommer alla dessa människor ifrån, det är ju trots allt påsk, men folk vill väl passa på när dom ändå är lediga. Men vi får se det som att vi kommer ju absolut tjäna en massa massa pengar på den här tävlingen. Men det kommer att bli slitsamt kan jag ju lova. 

På torsdag bygger vi bana och den skall gå undan säger jag, för på kvällen ska jag förhoppningsvis om det blir av träffa klasskamrater som är hemma över påsk. Så jag hoppas hoppas på det nu! Imorgon ska jag ju även åka och provrida  Allan igen, denna gång ska Ola med och vara kritisk-nisse och bedömma hästen ur dressyrdomar-ögon. Så får se hur det känns den här gången. På söndag är det dags för nästa häst och provrida, hoppas verkligen på att den känns bra, för det är 28 mils enkelbilresa dit upp. Så det vore ju lite surt om den inte skulle kännas bra nu. Men jag tror den kommer att känns bra iaf, känns så på beskrivningen. 

Idag är det lite kalas för mamma som fyller år, så idag är det tårta, mums! Köpte jätte fina ljuslyktor till mamma och likadana till mig själv, men upptäckte att jag fått fel sort i kartongen, så jag får väl kolla vad mamma får och höra vad hon vill ha för några. Annars får jag gå och byta nästa vecka. Ikväll ska jag och Andrea fixa till startlistorna igen, gud vad folk ska krångla jämt jämt jämt! Herregud, det är tröttsamt med tävlingar ibland.


Men nu har det nog slutat regna :)


// therre 

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards