Alla inlägg den 16 april 2009

Av Therese - 16 april 2009 19:54

De nya skorna var super bra att gå med. Fick inte alls ont i knät idag, super skönt! Men kom fram till att det måste vara något fel på mina tår, jag får ju jämt jämt jämt blåsor på dem! Så hädanefter blir det tejp, för nu har jag köpt skor som skonar knät då får tårna tejpas för gå det ska jag.

Det var riktigt skönt att gå idag, fick upp ett riktigt bra tempo. Mitt nya problem är att min runda börjar gå för fort. Vill ju gå typ en timme och det går fortare och fortare. Men det är ju bra för det betyder ju att jag fått bättre kondition iaf :)

Hade även lite ögongodis på vägen när jag kom ner vid sjön. Först var det fotbollsträning id båthamnen och sen var det amerikans fotbollsträning vid badhuset.

Men nu ska jag duscha. Ha det!


// therre 

Av Therese - 16 april 2009 13:01

Jag blir snart tokig! Ge mig en häst att rida på iallafall. Det finns ju inget roligare. Men jag får väl vänta.

Ska iväg till Hallstahammar på söndag på en valack f 01, westfalen imp Holland. Den verkar bra iaf, får se hur det känns på söndag. De andra verkade ju med jätte jätte bra till en början, men icke! Men den här hoppas jag kan få mig att se lite ljus i mörkret iaf.

I em ska jag åka iväg till Ceveds och köpa nya walkingskor. Hur har man råd med det när man inte har jobb tänker man då? Men har man ingen häst att lägga pengar på så får man helt plötsligt pengar över till sig själv. Men det är ju iaf väl investerade pengar, för mina tår dör annars!

På lördag är det dags för häst div 3 dressyr och laget verkar taggade iaf. Jag har tänkt mig en sväng till Örebro på lördag för lite shopping så jag tänkte passa på att svänga förbi där en sväng då. Och nästa söndag är det dags för ponny div 3 dressyr och då ska jag med, ska bli så spännande :D jag tror det kan gå riktigt bra för tjejerna.

Nästa söndag är det ju även tävling hemma igen, men vart är alla anmälningar? Det har ju knappt ens kommit in 20 st och det kan man ju inte har tävling på, för vi har ju ändå tre klasser. Hoppas på att det kommer mer under helgen. För jag vill ha tävling, vill ju se Lina och Marre rida (som för övrigt blivit super fin nu efter vintervilan, nu ser man att Lina har gjort ett bra val), sen ska Linda och Janne debutera MSV tror jag. Svensson ska va med på Foppa men då är jag nog inte hemma tyvärr. Så får be någon filma så kan jag se när jag kommer hem :) Känns som att jag är mer insatt i andras tävlande än mitt eget hästletande. Men det finns ju typ inga hästar! Men hittade två bra till Angie igår som hon ska kolla på nu, det ska bli kul tkr jag :) Mitt hästletande har jag ju fullt med människor som hjälper till Lina, Madde J, Lindha, Andréa, Jag själv och nu även Cissi som ska hålla öronen öppna.

Men nu ska jag fixa lite mat. Ha det!


(återkommer senare ang skoköp) 


// therre 

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards