Alla inlägg den 5 maj 2011

Av Therese - 5 maj 2011 19:58

Nu har den där jobbiga känslan av nästan total orkeslöshet intagit min kropp. Motivationen är verkligen nere på noll men fortfarande är det massor som ska hinnas med i skolan, två tentor, två arbeten kvar att göra innan det är dags för sommarlov 5 juni. Kämpa kämpa!


Dagens ridning blev väldigt primitiv. Framskrittning och sedan direkt galopp under lättsits, skrittpaus, varvbyte, samma i andra varvet och så gjorde jag galopp 4-5 varv gånger 2 i varje galopp på hoppbanan. Det fick liksom räcka idag och tror Pica behövde det också. Har känt att hon varit lite off även om hon jobbat på bra de senaste dressyrpassen. Men ibland blir det för mycket av det goda, så idag gjorde vi något helt annat. Imorgon tar vi oss ett pass på dressyrbanan, kanske kan rida igenom LA:4 om jag kommer ihåg att lära in det. I helgen blir det kanske lite gymnastikhoppning och en uteritt. Blir ett bra avbrott i dressyrträningen med en sådan helg.


Utlovade min bloggvän Liv bild på min nuvunna ridvän: Skumphandtaget


 

 

Detta är ett vanligt handtag som jag satt på sadeln. Handtaget är lånat ifrån ridskolan och används väl främst vid handikapplektionerna. Men jag kan säga att det är bland det bästa jag provat. Att ta hjälp av vad som kan verka som "töntiga" hjälpmedel är ibland de bästa och för mig funkar ju det här som sagt ypperligt! Så detta är något jag rekommenderar till alla med skumpiga hästar. Med hjälp av det här hjälper jag mig själv att tvinga mig ned i sadeln och på så sätt tvinga mig att slappna av i bäckenet och verkligen komma ned och komma till ridning.


Nu ska jag läsa lite bloggar och sen blir det tv-torsdag med Criminal Minds gånger två.

På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards