Alla inlägg den 29 januari 2011

Av Therese - 29 januari 2011 17:35

Nu är jag ärligt talat trött på vinter och mörker! Hatar det hela, vill ha bar mark, värme och ljust läääänge! Inspiration till att träna mig själv försvinner när det är sånt (ursäkta språket!) jävla skitväder, kallt, ruggit och mörkt!
Mer saker jag ser fram emot i vår är Scandinavium som är endast en månad bort nu! Kommer bli asnice även fast det bara är för en dag, shopping och mat på Hard Rock Café, mumma!


Pica har fortsatt att komma tillbaka till sitt forna jag. Maddelito kollade på oss när vi red i torsdags och skrattade bara för det såg tydligen roligt ut. Men det kan jag förstå. När man rider framåt och till slut släpper drivningen och det blir tvärnit så jag nästan trillar på näsan blandat med slängtrav i obefintlig form, dvs huvudet rakt upp! Madde kallade det unghästridning och jag kan inte annat än hålla med, här var vi påväg mot att få debutera med lite kandar och når bakslag så vi får börja om från början. Komiskt är vad det är helt enkelt, men vi kämpar vidare...    


Idag blev det en tur ut i enbart skritt tillsammans med Angie och Luna. Det gick lungt tillväga, tog höger vid Holmberg och skrittade förbi skroten och vände hemåt först borta vid Putte och Kerstin. En tur på ca 1 h och 15 minuter. Pica fick verkligen jobba med hjärnan idag, många nya intryck att smälta. Men hon var även lite vrång och skulle börja dumma sig en gång så då fick hon lite smisk, ute får man verkligen inte dumma sig!   
Väl tillbaka i stallet var hon väldigt timid och snäll idag, tjatade ingenting på att få varken betfor eller någon tuss med silage, duktigt!

Imorgon återupptar vi ridningen igen.


Nu känner jag att det luktar väldigt gott nedifrån, mat är på g och jag är hungrig som jag vet inte vad! Kommer snart börja tugga på min egen hand tror jag   

På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards