Alla inlägg den 20 augusti 2011

Av Therese - 20 augusti 2011 14:09

Igår fick jag ett brev hem i brevlådan. Jag är löjligt förtjust i att få post, det bästa som finns nästan. Brevet kom från CSN där det meddelades att jag fått beviljat studielån inför det kommande läsårets studier. Och vad gör man inte när man vet att det kommer trilla in pengar stadigt på kontot de kommande 10 månaderna? Jo, man shoppar på nätet så klart!


Klickade runt på lite hemsidor med hästprylar (vad annars liksom?) och kom till slut in på Fortes et Liber´s hemsida med deras fina och coola prylar. Vill egentligen jättegärna ha pannbandet med pärlor men det finns tydligen bara i mörkbrunt läder och jag är helt emot att bland olika läderfärger så det får liksom vara. Men istället klickade jag hem ett nytt fint tävlingsschabrak!


  

Tror det här kommer göra så vi vinner alla tävlingar framöver!
(feel the ironi...)


Så nu hoppas jag bara att det hinner trilla in här hemma innan nästa tävling. Och att det är så bra som jag faktiskt tror det är. Fint är det ju i vilket fall!


Idag får Pica vila eller promeneras beroende på vädret. Skulle egentligen ha skrittat ut med Frida och Sessan men de skulle så typiskt bort just ikväll. Och skritta ut själv är ingen idé eftersom Pica inte är så snäll alltid när man kommer längre bort än Fisksjötorp.
Nu kolla runt lite efter fler saker att möjligen handla innan jag sätter mig för att titta på mina papper inför den stundande omtentan.
På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards