Alla inlägg den 7 januari 2012

Av Therese - 7 januari 2012 12:15

...mellan inläggen men jag finner ingen större motivation nu när Pican vilar och är "skadad". Men imorgon sker det nog, då ska jag klättra upp på min bruna springare för ett skrittpass, tar på en halsrem för säkerhetsskull då Pica är en snabb och smidig liten rackare. Igår när vi tog oss en promenad i ridhuset fick hon ett knäppryck och formligen flög i luften med alla benen ut från kroppen. En häst som varit så känslig för obehag har jag nog aldrig stött på, men så är hon ju också ett sto med STORT S!
Lårkakan har återgått till nästan ursprunglig form, dock är det fortfarande en liten påse som troligtvis är orsaken till obehaget och den i kombination med stel muskel. Masserar med Arnika varje dag och ska nog bege mig och köpa Radital nu när påsen inte längre är kokhet. Veterinär har tittat och känt på Picas ben och sagt att väntan och rörelse är den enda medicinen i kombination med att hon hela tiden ska hållas varm = täcke 24/7 typ. Jag är ju lite av den typen att de behöver få lufta pälsen ett par timmar varje dygn, men med tanke på Picas tillstånd får hon nu stå med BoT-ryggvärmare (lånad av Svensson) och över den tjock yllefilt (lånad av Ola) samt en liten resårgjord för att hålla ihop det lilla "paketet" över rumpan, ska försöka ta bild på det hela för det ser helknäppt ut när Pica bara har värme på rumpan   Men hon får iaf lufta ryggen en stund varje dag!


Nu ska jag försöka skriva klart mitt kommande schema i kalenderna och därefter kanske, kanske ge mig i kast med förberedning av uppsats-opponeringen som är på onsdag.
På återseende!


// therre


Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards