Alla inlägg den 13 mars 2009

Av Therese - 13 mars 2009 11:53

Snart har ännu en vecka passerat och inget intressant har hänt.
Mamma for till Tyskland idag med den där ledarskapsgrejen. Sa att hon skulle köpa med något roligt hem till mig, dom ska ju trots allt till Europas största häst mässa, Equitana, inte alls avundsjuk jag lovar :P

I helgen blir det jobb samt tävlingsmöte, sen händer inte så mycket mer. Skulle ju ha åkt iväg och kollat på en häst men jag får inte tag på säljaren så det känns som att det inte kommer att bli av. Men nästa helg ska jag iaf iväg :D Ska iväg på ett 8 årigt sto som är super fint, sen kanske iväg på en häst som en föreslagit till mig, får se om den fortfarande finns kvar bara. Annars blir det något annat som jag ska titta på. Iaf kommer bli riktigt spännande.

Ridit Elske i veckan och igår blev hon jättebra i traven iaf, red på rakt bett. Det är mitt favoritbett faktiskt, Famor blev ju en helt annan häst med det bettet och även Elske verkar tycka det känns bra. Idag ska hon få skritt ut med Lollo och imorgon ska Lollo rida, sen på söndag kanske jag får rida igen får se helt enkelt. Men när Elske blir bra då vill jag bara rida jätte mycket på henne, hon blir så himla rolig då :)

Ikväll ska jag jobba på ridskolan, jippie! Pengar säger jag, även om fredagkväll inte är världens roligaste kväll att jobba på, men jag ska ju inte göra något iaf, jobbar ju ändå imorgon så.

Ha det!


// therre


Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards