Alla inlägg den 20 mars 2009

Av Therese - 20 mars 2009 12:11

Idag har jag ägnat förmiddagen till att städa som jag alltid gör på fredagar, dammsuga och moppa nedervåningen. Sedan har jag tvättat alla mina lindor som jag haft i stallet. Tredje och sista maskinen tvättar i skrivande stund. Ska hänga upp dem sedan. Har tvättat två maskinar mörka lindor och en maskin ljusa lindor. Helt otroligt att jag har så mycket lindor!

Har även städat i mitt "hästrum" och upptäckt att jag har en hel del saker. Shit! Det är när man får hem alla grejer som man ser hur stor mängden faktiskt är egentligen. Tvättade ju alla skydd härom dagen och dom fyllde ju en maskin dom med. Så nu har jag snart tvättat allt jag äge, har borstarna kvar att tvätta i stallet. Ska lägga dem i ett virkonbad imorgon kanske jag kan hinna med det. Då är jag ju i stallet en stund. Sedan ska jag skura min box har jag tänkt, ska bara få Maranello att byta till Sessans gamla, hon åkte ju igår så det såg lite tomt ut faktiskt när man var i stallet.

Idag har jag min första stall fria dag sen jag tog bort Famor. Och det har redan gått en hel månad sen dess, det känns helt konstigt att tiden går så fort. Men jag har ju haft fullt upp ändå och lite skönt har det varit att vara utan häst, men saknar det otroligt mycket nu när snön och tävlingssäsongen börjar dra igång. 

Men som sagt på söndag ska jag ju iväg att kolla på två hästar. Hoppas att någon av dom faller mig i smaken, det vore trevligt. Men ska titta på några fler intressanta innan jag bestämmer mig. Fast ett  sto lockar lite mer, man kan ju få en sån härlig kontakt med dom som man inte kan få på samma sätt som en valack. Men framtiden får visa vad det blir för häst, ska vara kritisk nu. För hästen behöver ju passa i alla mina grejer haha :D

 Slänger in lite bilder från tvättstugan och mitt "hästrum" (känns lite som en viss person när jag ska visa hur mycket grejer jag har, ni vet vem jag menar) Slänger även in en bild på mitt fina bling bling pannband, tog en bild på det med när jag ändå var igång.

Ni får ha det!


// therre 

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards