Alla inlägg den 18 mars 2009

Av Therese - 18 mars 2009 11:21

I måndags så höll jag på att dö av att vara uttråkad. Jag hade inget att göra så det blev ju till slut så att jag läste ut min bok. Visserligen var det ju bra för nu fick jag ju börja på nästa bok, har sen två stycken till att läsa. En bok köpte jag till och med innan Agia Napa som åkt dit tur och retur utan att öppnas, haha men snart så.

Igår lämnade jag blod för första gången. Det var inte alls farligt, gick otroligt snabbt. Sen fick jag ju fika severat till sängen efteråt med vilket var kanon. Sen fick jag även en tröja samt att jag fick ju 50 kr för mitt blod. Det kändes nästan som organhandel, sånt där som är förbjudet. Men jag valde att ta en tröja istället för pengar, den var faktiskt rätt så fin :)
Jag ska nog ringa dit för att erbjuda mig att lämna plasma någon dag med, jag gör ju trots allt en mycket god gärning. Jag tillhörde även blodrupp A+ som är vanligast i vårt av långa land.  Så då vet jag ju garanterat att mitt blod kommer att komma till användning.

Efter blodesöket så ska jag nu äta järntabletter, det måste man som tjej/kvinna göra. Så det är ju bara att knapra i sig dom, så man inte får dåliga järnvärden. Är det någon som känner att denne vill bli blodgivare, säg till så kan jag värva!

Imorgon är det äntligen dags att klippa håret och färga. Kollade i min kalender från förra året och jag klippte mig senast andra oktober, känns som att verkligen är dags nu. En uppfräschning av håret helt enkelt :)

På söndag åker mamma och jag iväg för att kolla på två hästar, ska bli jättekul att få åka på dom här två för dom verkar superbra båda två.

Men nu ska jag återgå till att kolla på Johan Glans klipp.


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards