Alla inlägg den 2 september 2009

Av Therese - 2 september 2009 10:11

Japp, idag är det premiär för nya telefonen. Nu ska jag och den få bli "ett", haha. Kunde tyvärr inte flytta över mitt gamla minneskort till nya telefonen, så den är helt tom nu. Men det ska det väl bli ändring på snart.  Lite tråkigt då jag hade världens finaste bild på Donia i den gamla, men den ska skrivas ut på fotopapper och ramas in. Har även fina bilder och filmer på Famor där. Men nu kan iaf de inte bli förstörda pga en trasig mobil.


Vill tacka för alla kommentarer till mitt inlägg "Pank". Både värmande och mindre värmande kommentarer. Men kommentarer är alltid roligt att få oavsett karaktär, om de inte är helt idiotiska och kränkande förstås.

   Det är som sagt alltid kul att få respons på det man skriver. 


Dagen idag kommer att bestå utav en del mockning till diverse hästar, tänkte vara snäll idag efter olyckan igår som jag inte kunde hjälpa till vid. Så då får jag hjälpa till på annat sätt helt enkelt. Ska även idag rida för Cissi, detta sker vid kl 14. Hoppas på att Pica kan vara lite sådär konstig så Cissi får se och kan ge mig tips på vad jag ska göra.

Ringde igår till hästkliniken för att kolla om de hade någon tanke, fick till svars att det kunde vara luftvägar ev eller bara dumheter. Men jag kan ju ändå inte åka någonstans för tillfället så det får bli ridning ändå. Efter ridpasset igår tyckte jag att skakningarna hade blivit något mindre, kanske börjar de av ta? Får se och jämför med dagens ridpass. Har iaf fixat en remontnosgrimma som jag lånar nu, hon funkar bättre med den. Men måste som sagt fixa en egen som passar.


Nu ska jag laga mat som jag ska hinna äta senare.

   På återseende! 


// therre 

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards