Alla inlägg den 7 september 2009

Av Therese - 7 september 2009 20:26

Vill börja med att meddela att det här är min blogg och jag godkänner och publicerar de kommentarer jag vill! Jag bestämmer över den här bloggen och ingen annan ska komma och säga vad jag ska göra eller inte göra.


Med det sagt ska jag berätta om min Norrköpingshelg.

Började i lördags att efter jobbet åka hem duscha och packa det sista. Tanken var att vi alla skulle vara färdigpackade klockan 14, meeen det blir inte alltid som man tänkt sig. Klockan 14.15 var jag iaf färdigpackad och redo för att åka, men sen glömde jag att jag skulle bli hämtad av fröken Bylock. Men äntligen klockan 15.30 var vi på väg mot Norrköping. En trevlig bilresa med trevlig brudar (Andréa och Ida), precis som det ska vara.

   Väl framme i Norrköping så hittar vi, hör och häpna, Maddes hus direkt! Vi fick tyvärr parkera ett kvarter bort och när tjejer ska packa inför EN natt är det endel att bära på. När vi äntligen var framme vid porten, med en kilo meter längre armar och sneda axlar, så ringer vi Madde. Tror någon att hon svarar?! Nej, icke! Som tur var kom det en tant som kunde släppa in oss i porten, Madde blev minst sagt överraskad när Andréa ringde på dörren. 

  Sen blev det pizzaätning och catch up innan det var dags att korka upp och fixa till sig, resten utav kvällen får bli beskriven med ett ord, roligt!

    Söndagen var det sletna människor som gick upp för en chips-frukost innan vi åkte till Kolmården. Där blev det zafari-tur med galna giraffer och parsugna zebror. Verkligen en av de bättre sakerna jag gjort i mitt liv! Så häftigt var det. Efter zafarin så gick vi i parken och kollade på en massa massa söta djur. Såg nog på alla djur inklusive den nya gorillabäbisen, dock såg vi endast lite utav huvudet på den då mamman var väldigt mån om att skydda den. Mina bästa på Kolmården var helt klart tigrarna, I love them!

   Efter Kolmården blev det hemfärd och bilen stannade hemma på Vikgatan ca klockan 19. Helgen var verkligen sjukt rolig! Måste göras om snart igen.


Dagen idag har jag jobbat på ridskolan. Lite jobbigt att gå upp i morse. Men dagen gick fort, Pica fick idag skritta ut på en tur tillsammans med FF och Mimmi på Luna. Kände att jag inte ville rida idag då jag skulle få rida så sent, men imorgon tar vi nya tag igen. Ska imorgon prova ett "nytt" bett, två delat bridong för att se hur hon är med det. 


Nu ska jag snart kolla på CSI NY, mitt bästa!

   På återseende! 


// therre 

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards