Alla inlägg den 4 september 2009

Av Therese - 4 september 2009 20:32

Nu har jag precis ätit alldeles för mycket god mat, så jag är proppmätt. Men gott var det :)


Imorgon är det lördag och det innebär att efter jobbet ska jag sätta mig i en bil med destination Norrköping! Äntligen träffa Madde igen och utforska stadens nattliv, som tydligen skall vara bra med många snygga killar och det gillar vi!

Men känner jag mig och mina vänner i dessa sammanhang så kan det bli rätt galet, men så länge vi är hela och rena när vi anländer hem så är vi nog nöjda :)  Vill åka nuuuuu!


Idag har jag gjort stan med Andréa Byloch. Har inhandlat strumpbyxor, i en färg som kommer chocka Madde imorgon, hämtat fin fina sponsor grejer från Skärlunds grejer. Såg där min berlock som jag fick som lucia-smycke, fick se att det ändå var några kronor som det kostade, funderar om jag ska ta det imorgon ska kolla upp det. 

   Efter att vi spenderat lite pengar så avnöjt vi god sallad på Melkers. Sen åkte vi hem, jag sedan direkt till stallet. Där blev Pican grim-longerad, hon galoppade hela tiden not so much control idag inte, men ibland behöver hästen få rasta sig lite. Sen fick jag äran att få rida Luna idag, oliksidig som tusan men ändå väldigt trevlig att rida. Så Angie har gjort ett bra köp tycker jag, rider henne gärna fler gånger. Kommer bli en bra häst efter lite jobb, men trevlig som tusan var hon. Det var kul att få rida en häst som inte kan så jätte mycket utan som är lite mer under utbildning, har inte ridit det sen jag hade Elske för två somrar sen och henne har det blivit riktig fason på nu. Lollo har ju jobbat vidare och fått henne riktigt fin nu, så det är kul att se.


I helgen ska Mimmi få göra premiär på Picans rygg, ska bli kul att höra vad hon tycker sedan. Men nu ska jag läsa bloggar/leta knark och sedan börja packa kanske inför morgondagens resa.

    Ha det!


// therre 

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards