Alla inlägg den 17 september 2009

Av Therese - 17 september 2009 14:00

Nu ska rubriken läsas som att jag var modig och inte modefreak Tungan ute (jag provade en smiley! kan nog vara den enda som kommer att visas på denna blogg, så njut! I hate them!)


Igår var jag modig och hoppade med Pica. Det läskiga är inte att hoppa utan just att hoppa utomhus. Tankarna sen min otrevliga avramling/omkullridning med Donia för länge sen sitter i än. Jag hatar att jag ska vara så otroligt rädd och feg jämt så fort det kommer fram hinder, det är ju inte farligt och speciellt inte när jag har världens snällaste häst som verkar hoppa i alla lägen! Love her!

Men vi hoppade i alla fall några språng på ett kryss trots att min mage höll på att vändas ut och in. Men jag är bestämd och ska minsann övervinna min rädsla, ska jag kunna bli ridinstruktör så ska jag ju kunna hoppa lite högre hinder trots allt.

Framåtbjudningen var otroligt bra nu efter att Lina ridit ett par gånger. Vilken skillnad, behövde inte driva särskilt mycket utan hon bjöd fram riktigt bra, till och med när jag blev lite arg på hennes skakningar och tryckte på runt hoppbanan. Då gick det fort! Så tack Lina, en fin present anländer snart till sadelkammaren!

Bildbevis på att jag faktiskt har hoppat kommer att komma, ska få bilderna bara. Annars tror ju folk att jag kanske ljuger om att jag hoppat, haha!


Idag ska Pica och Luna få skritta ut en sväng, Mimmi tar Luna och jag Pica. Skönt att få komma ut lite igen. Imorgon ska jag rida Pica, ute eller inne vet jag ej än. Men det lockar mest att rida ute nu när vi äntligen får igen, it's lovley! Lördag ska hästarna få gå ut på en tur i skogen med mig och Andréa som piloter, hoppas på att vi slipper älgflugorna!

Det låter som att jag har tagit över Luna helt nu och bestämmer allt som har med henne att göra, men så är det verkligen inte allt sker i samråd med Angelica så klart. Det är ju faktiskt hennes häst!


Annars idag så har jag skjutsat morfar till Lasarettet för ögonkontroll, under tiden så fikade jag och mormor med fika från Pressbyrån. Fick inget kaffe eftersom de gjorde rent maskinen och det skulle ta en kvart! Så jag fick snällt dricka vatten istället. Vi väntade i år och dar kändes det som, så till slut köpte mormor tia-lotter för att fördriva tiden med. Och det fick vi göra för på 6 lotter kunde vi till slut hämta ut 10 extra. Dom tyckte nog att vi var jobbiga som sprang fram och tillbaka för att hämta nya lotter hela tiden. Tyvärr vann vi ingen storvinst. Hade behövts med tanke på att jag på måndag lastar Pica och åker till Strömsholm för att prova sadlar, har mina två dressyrsadlar med för inbyte också. Helst vill jag komma hem med en dressyrsadel och en hoppsadel, men jag får nog prioritera dressyrsadel i första hand.


Nu mina kära vänner ska jag fixa en kaffe att avnjuta framför datorn en stund. Ha det fint!

 


// therre (som firar kvark-fritt stall!!!)

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards