Alla inlägg den 9 september 2009

Av Therese - 9 september 2009 20:09

Här loggar man in för att blogga och allt är nytt? Lite svårt när det blir sådana här nya saker utan förvarning, passar inte in i planeringen! Jag är ju ingen "spontan-människa" direkt utan allt behöver ju vara planerat in i minsta detalj.


Ang alla dessa kommentarer så går jag nu in i bubblan på riktigt. Tänker inte lägga mer energi på sådant shit, som jag kallar det, utan vill lägga min energi på sådant som är viktigt för mig.


Har varit lite off med bloggeriet eftersom jag spenderat 50 % utav dygnen denna vecka i stallet, man är rätt trött när man kommer hem sen.  Men kul har det varit i alla fall.

Har även fått ringa efter domare till DM:et och jag fick tag på en, en domare ifrån något ställe som verkade väldigt trevlig, domaren alltså inte stället. Men vi behöver fortfarande fler domare, men det är inte lätt. Antingen så svarar dom inte eller så blir det nej, men vi är tappar och försöker ändå.

   Fick idag prata med en domare som lät lite grinig och tyckte det var för långt att åka, då säger jag : Var inte domare om det är besvärligt. Hur som helst så kommer vi nog att anordna ett utav de bättre DM:ena, för vi brukar alltid få positiv respons på våra tävlingar och väldigt sällan negativ. Samt att distriktet frågade oss just för våra väl anornda tävlingar och fina anläggning, ja jag skryter kanske men jag säger endast sanningen och då får man lov att vara stolt.


Med ridningen har det gått sådär. Har löst ett steg i skak-problemet, hon tyckte inte om remontnosgrimman. Så med den borta så blev det betydligt mindre med skakningar. Men fortfarande kvarstår problemet, men det är så konstigt att det inte blir skakningar när hon går riktigt bra. Som idag när hon var super stundtals, men så fort jag slutade rida så blev det skak. Jag letar vidare efter orsaker...

   Idag red jag även Luna. Bättre än sist men fortfarande mycket kvar att jobba med. Provade sporrar idag och hon tog skänkeln mycket bättre och blev genast trevligare i sin vänster sida. Får se när nästa gång jag får rida igen, skulle vilja rida varje dag för att se om det blir någon skillnad.


Nu ska jag vänta på att Idol börjar, höll på att missa det igår. Imorgon blir det fika med Malin och jobb på kvällen. Ska även börja skriva ut anmälningarna till DM:et.

   På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards