Alla inlägg den 5 juli 2009

Av Therese - 5 juli 2009 20:28

Japp det hade Pica runt såret när jag kom upp imorse. Men hon hade inte ont eller något. För jag kunde klämma och känna bäst jag ville, det enda Pica ville var att gå ut i hagen. Så henne gick det ingen nöd på iaf, men gjorde rent och smörjde med salva. Sen fick hon gå ut i sommahagen och käka gräs som vanligt.

 När alla hästar var ute i hagen mockade jag och bytte vatten till Pica, Putte och Fiffi innan jag begav mig hemåt igen. Kändes bra att fått något uträttat på morgonen.

Väl hemma så dammsög jag mitt rum, det är nu fritt från dammråttor. Sen läsa lite i min bok som jag läser, När ingen annan ser. Ännu en verklighets baserad bok.


Nu på eftermiddagen blev det pyssling med Putte och Pica. Putte fick sig en avborstning och sedan kyllera på benen då han är svullen och halt stackarn. Men han är lika glad för det, så mysig är han. Sen blev det Pica's tur för bortsning.  Efter samråd med Åsberg blir det skritt tills svullnaden lagt sig så idag blev det en skritt tur ut med Angie och Pärlan. Lite regn emellanåt men inget vi dog utav. Tog även en skritt runt gärdet vid fisksjötorp. När Pica är bra ska jag dit och galoppera! Gärden är så underbara att galoppa på, mycket bättre än hårda hoppbanan, som borde vara bättre nu iaf efter skyfallet av regn.


Nu ska jag återgå till tvn. Det är något jättekonstigt program utav Bones, mamma och jag fattar nada!

Imorgon är det jobb 06.45, wohoo! Fortsatt trevlig kväll. 


// therre 

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards