Alla inlägg den 26 juli 2009

Av Therese - 26 juli 2009 20:54

Jahopp då var det slut på ledigheten igen, bara 4 veckor kvar...

Denna vecka händer det största på hela året Putte I Parken, whihooooooo! Laddad? Ja, vad tror ni. Synd att man jobbar i veckan annars hade det blivit 4 dagar med alkoholhaltig dryck men nu får det bli två, kanske lika bra det eller?


Ridningen idag gick sämre än sämst. Ouppmärksam häst som inte lyssnar, måste nog byta till längre sporrar. Red många skänkelvikningar och de gick rätt bra ändå om man jämför med tidigare, kan bli bättre. Galoppen gick sådär hon vill inte riktigt komma framåt utan är mer uppåt i sprången, känns jobbigt då hon verkligen behöver komma framåt. Sen trav nedsittning kan man ju glömma! Har aldrig gått sämre då, Pica blev hög i formen och bara sprang. Jag är sämst på att rida! Måste få rida för någon nu.
Hur kan Pica gå från guldhäst till så här?  Jag blir ju så ledsen.  Mest mitt fel, Pica kan ju knappast göra bättre om inte jag gör bättre, men ändå blir ju så ledsen på mig själv.

 Så nu är det ledsamt att tänka ridning. Vrist glömde jag självklart linda så den spelar ju en roll till viss del i ridningen den med. Jävla skit skador!


Nu ska jag äta och sen blir det sängen. Upp tidigt imorgon och jobba igen, efter jobbet ska jag och Madde fortsätta våran avslutade tur på stan sen i lördags.


Ha det!


// therre 

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards