Alla inlägg den 11 juli 2009

Av Therese - 11 juli 2009 12:48

...och smart Therre råkar trycka på fel knapp så allt försvinner! Nu blev jag irriterad på mig själv. Men det är väl bara att bita i det sura äpplet och börja om igen.


Igår red ju Pica och jag lite grann. Hon kändes bra, pigg och sammarbetsvillig. Hon tycker nog inte vila är speciellt roligt utan är nog mer en arbetshäst som tycker om att jobba tillsammans med sin ryttare. Vilket team vi kommer att vara!


Igår kväll så var det ju plankstek på Katrinedalskrogen med Madde och Andréa som gällde. Himmelskt gott!

Efter det hade vi tänkt gå till Brickan för att dricka något alkoholhaltigt, men klockan var ju endast 20.20 så vi bestämde att vi kunde kanske sitta på Melkers ett tag. När vi knallar upp dit kommer vi på idéen att "Baksmällan" kanske går på bio. Så vi vände om och styrde fötterna mot bion. Väl där kl. 20.30 så köper vi biljetter till filmen som skulle börja klockan 20.45, snacka om att ha flyt.

"Baksmällan" kan vara den roligaste filmen jag någonsin sett. Den slår verkligen "Smala Sussie", "American Pie"-filmerna, "Scary Movie"-filmerna, "Madagascar" ja alla roliga filmer man sett med hästlängder! Skrattade från början till slut. Sköna repliker och underbart galna upptåg som inte blev för orealistiska. Klart en sevärd film igen, kan verkligen rekommerdera denna till alla, dock kanske inte den barnvänligaste filmenhela tiden.

Efter filmen begav vi oss mot Brickan,som var otroligt dött. Vi köpte iaf något att dricka, satt där en stund och pratade innan det blev hemgång. Trevlig och spontan kväll med trevligt sällskap!


I veckan var ju Frida på Ullared och köpte ett flugtäcke till Pican. Ville egentligen ha ett rosa, som Lindha köpte till Fopplopp när vi var där, men de var slut i storlek 145 så det blev det knallblått istället. Lika fint det!


Pica är redo för sommarvärmen, när den nu kommer tillbaka(?)


Frida köpte även med flugspray och Krafft's multivitminer som innehåller biotin. Eftersom Pican inte är den mest lättmatade vad gäller tillskottsfoder så blev jag mer än lycklig när hon åt dessa, hon äter ju iofs allt som är torrt och pelleterat. Men hon äter ju faktiskt betfor igen, om än med så lite vatten som möjligt men vi tränar på att lägga till mer och mer vatten för varje dag. Att hon äter betfor underlättar ju väldigt om hon nu skulle få kolik (hemska tanke!) samt vid pälssättning då det behövs lite extra B-vitamin.


I helgen hade jag tänkte läsa Harry Potter bok numero 6, Halvblodsprinsen, men motivationen är lika med noll. Har endast motivation till att läsa hästrelaterade texter dvs nyaste numret utav Ridsport som jag ännu inte hunnit läsa.


Motivation har jag även till att träna häcken av oss. Tävlingsmötet i torsdags gjorde att man blev lite mer taggad inför Div 2 nu i höst, dock kommer det nog inte gå bäst för mig och Pica. Hoppas inte mina lagkamrater hatar mig för det. Även DM är det ju i höst som är inplanerat, det är ju till och med på hemmaplan! Så träning av både hoppning, ja du läser rätt Andréa, och dressyr är mer än välkommet just nu. FF ska ju hoppa för Madde i veckan, maybe kan jag vara med lite grann då. Cissi-träning är det på fredag vilket känns otroligt bra! Red ju när träningen var igår och Frida hörde Cissi säga i hennes öra att hon tyckte Pica såg fin ut, värmande ord! Mer motivation till att vilja rida och träna.


Nu har jag nog lyckats skriva ihop ett nytt inlägg, håller tummen hårt och fingrarna i styr så jag tycker på rätt knapp denna gång. Lätt att slinka iväg med fingret för lång på bärbara datorn touch-matta (heter det så?).

På återseende!


// therre 

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards