Alla inlägg den 8 juli 2009

Av Therese - 8 juli 2009 15:23

Provade min volumemaster förut och den verkad faktiskt bra :) Men såg till min fasa att utväxten inte var att leka med! När man delar håret i etapper så ser man faktiskt hur mycket håret växer. Så nu måste jag ta tag i det här med frisör. Vill ju egentligen inte eftersom jag måste skaffa ny efter samma frisör sen jag hade så pass mycket hår att jag kunde klippa mig. Känns läskigt! Något tips? Det har ju växt typ 3-4 cm nu! Så det är nog länge sen jag klippte mig. Om inte annat behöver jag färga håret, det är lite grådassigt. Not so fresch!


I övrigt så har jag gått ner 1,5 kg pga av alla trappor jag springer i varje dag. Räknade lite snabbt förut och det är omkring 30 st trappuppgångar varje dag, dock inte endast 3 våningar utan 4 våningar i vissa hus. Fortsätter det såhär så med att gå ned i vikt så känns det ju bara bra.


Pican's svullnad blir bättre. Igår hade det ramlat ned så det såg ut som hon hade ett ballongknä. Så riktigt lustigt ut, haha! Fixade till manen trots vissa protester från Pica, det är ju så himla läskigt. Körde även helkropp med massageborsten och den gillas skarpt utav Pican, så vi kör på den idag med. Är det vila så ska det vara ordentlig vila med tillhörande massage och promenader. Igår gick vi till Fisksjötorp och tillbaka. Det var lite läskigt emellanåt, folk som var ute och tränade med sin hundar i dungen och gnägg-friska ridskolehästar på betet. Ridskole-stona hade ju gått in för natt för att få nya skor och bli verkade. Så pojkarna var jätte ledsna och skrek efter dem, Valle var värst och Hubbe var tjockast (as usual!), haha!


Ha det fint!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards