Alla inlägg den 14 juni 2009

Av Therese - 14 juni 2009 15:55

Idag är det födelsedag, jag fyller hela 20 år och har äntligen nått åldern när man får nästan fullständigfrihet. När man är 21 år får man hel frihet, eftersom att nu får jag ju inte ta motorcykel körkort eller festa i USA.


Igår var det ju grillfest ute i Linnebäck hos Andréa. Det var en trevlig tillställning som avslutades på Statt. Det var otroligt mycket folk! Stod i kö i 30 min för att ens få komma in, har aldrig tidigare ens stått i kö till Statt. Men till slut inne och då blev det dans och allt som hör Statt-besök till. Så det var väl helt ok, men otroligt varmt!

Kvällen slutade vid 3 då jag kröp ned i sängen och somnade direkt. Tack för en trevlig kväll tjejer!


I morse vid 7 var jag i stallet för morgonfodring och utsläpp. Mockade till Pica och Putte samt fixade maten. Sen hem sova en stund. Vid lunch gjorde jag tårtor, en till kalaset hemma och en till kalaset i stallet som är vid 17 idag.


Denna tårta bjuds det på i stallet, mums!


Har självklart fått lite paket idag. Av mamma och pappa fick jag salt och peppar set, nattlinne och ett sy-kit. Av moster 500 kr till mina stövlar, 500 kr av farfar och PIP-biljett av mormor och morfar. Sen har jag ju redan fått den största och bästa presenten, Pica.

Så jag får väl se om det blir fler presenter senare idag.


Nu ska jag iaf snart åka till stallet och förbereda för fikat. Ikväll blir det ridning hoppas på samma känsla som igår, dock ska jag återigen prova sporrar. Igår var det tjur märren som slog till och sparkade mot skänkeln för varje gång sporren ens nuddade hennes sida. Så idag ska jag väl prova ett par kortare.


På återseende!


// therre 

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards