Alla inlägg den 21 juni 2009

Av Therese - 21 juni 2009 11:41

Imorgon går jag in på sista semesterveckan innan jag börjar jobba på Posten. Den kommer antagligen gå väldigt väldigt fort.


Igår skrittade jag ut med Madde och Pärlan, kan man inte rida kan man iaf skritta ut. Så vi skrittade till galoppbacken och tillbaka. Bra träning för Pican trots tappsko. Hon var skallerorm som vanligt nu när vi rider ut. Får väl helt enkelt acceptera att hon har en sån fixidé för sig när man ska ut i skogen och rida. Men det var en mysig tur iaf.


På kvällen hade jag filmkväll för mig själv. Kollade på "Benjamin Buttons otroliga liv", tror den heter så, på engelska "The curious case of Benjamin Button". Iaf en bra film som skilldrar en mans liv där han föds som en bäbis i en gammal mans kropp och sedan blir allt yngre med åren. Lite av en kärleks historia samtidigt som det var en film som visar att man kan göra det man vill trots sitt utseende och handikapp. Filmen berättas ur en bok som läses av en flicka för sin mamma som ligger på dödsbädden.

Mycket bra skådespelare och skickligt manus, satt som klistrad hela filmen. Sen att Brad Pitt spelar huvudrollen gör inte saken sämra. Så jävla snygg!!! Man blir liksom helt lyrisk när man ser honom gå från gammal till ung, dvs bli snyggare och snyggare ju längre in i filmen man kommer. OMG! Han har ju alltid varit snygg men i den här filmen så är det i klass med när han spelar i "Troja". Bra skådespeleri blandat med ögongodis, precis vad jag gillar. Min fundering nu är, vart kan man hitta sin egen Brad Pitt?


Dagen idag bjuder på lugn. Har inget inplanerat mer än stallet i em där jag ska smörja sadel, stövlar och städa lite allmänt i stallet. Kan man inte rida får man göra annat istället. Hoppas på att mamma och pappa hinner hem innan jag åker. De har handlat grejer på Hööks som jag tänkte beställa men då var allt tvärslut, så de har köpt stallbandage, massageborste, sporremmar och trimkniv. Stallbandagen var på 50 % rea så jag har nu fått 4 till priset av två. Kan det bli bättre?


Nu får ni ha en fortsatt trevlig dag!


// therre 

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards