Direktlänk till inlägg 21 juni 2009

Sista veckan

Av Therese - 21 juni 2009 11:41

Imorgon går jag in på sista semesterveckan innan jag börjar jobba på Posten. Den kommer antagligen gå väldigt väldigt fort.


Igår skrittade jag ut med Madde och Pärlan, kan man inte rida kan man iaf skritta ut. Så vi skrittade till galoppbacken och tillbaka. Bra träning för Pican trots tappsko. Hon var skallerorm som vanligt nu när vi rider ut. Får väl helt enkelt acceptera att hon har en sån fixidé för sig när man ska ut i skogen och rida. Men det var en mysig tur iaf.


På kvällen hade jag filmkväll för mig själv. Kollade på "Benjamin Buttons otroliga liv", tror den heter så, på engelska "The curious case of Benjamin Button". Iaf en bra film som skilldrar en mans liv där han föds som en bäbis i en gammal mans kropp och sedan blir allt yngre med åren. Lite av en kärleks historia samtidigt som det var en film som visar att man kan göra det man vill trots sitt utseende och handikapp. Filmen berättas ur en bok som läses av en flicka för sin mamma som ligger på dödsbädden.

Mycket bra skådespelare och skickligt manus, satt som klistrad hela filmen. Sen att Brad Pitt spelar huvudrollen gör inte saken sämra. Så jävla snygg!!! Man blir liksom helt lyrisk när man ser honom gå från gammal till ung, dvs bli snyggare och snyggare ju längre in i filmen man kommer. OMG! Han har ju alltid varit snygg men i den här filmen så är det i klass med när han spelar i "Troja". Bra skådespeleri blandat med ögongodis, precis vad jag gillar. Min fundering nu är, vart kan man hitta sin egen Brad Pitt?


Dagen idag bjuder på lugn. Har inget inplanerat mer än stallet i em där jag ska smörja sadel, stövlar och städa lite allmänt i stallet. Kan man inte rida får man göra annat istället. Hoppas på att mamma och pappa hinner hem innan jag åker. De har handlat grejer på Hööks som jag tänkte beställa men då var allt tvärslut, så de har köpt stallbandage, massageborste, sporremmar och trimkniv. Stallbandagen var på 50 % rea så jag har nu fått 4 till priset av två. Kan det bli bättre?


Nu får ni ha en fortsatt trevlig dag!


// therre 

 
 
Ingen bild

linda Å

21 juni 2009 12:14

vilken tur att du ska få lite mer lindor å snurra med...

 
angelica

angelica

21 juni 2009 16:22

säg till ngn gång när du ska rida på hoppis så kommer jag, har inte så mkt att göra på mitt roliga sommarlov, så ja kan när som helst :)

http://aangelica.bloggagratis.se

 
Aramis

Aramis

21 juni 2009 20:52

Så skönt att du kan rida ut lite försiktigt! Att hon beter sig som en skallerorm - vad är det? :) Vet du, jag har också sett på Benjamin Buttons-filmen och det var bland det sämsta jag sett, ha ha :) Tänk vad roligt det är att man tycker så olika! Och väl är väl det - tänk om hela världen tänkt och tyckt samma :) Jag har också haft mig en rejäl smörjardag (det behövs när man har legat på havets botten med läderridstövlar ha ha ha) Kram kram :)

http://aramise.bloggagratis.se

 
Therre

Therre

22 juni 2009 18:50

Linda Å: Snurra med lindor är egentligen det ända jag vill :P

Angie: Absolut hör av mig när vi är igång, måste ju få en jäkla sko bara.

Aramis: Ang skallerorm så vet jag inte vad det är, har konstaterat att det bara är vid ridning i skog som detta konstiga beteende framkommer.
Lite konstigt att man kan få så olika uppfattning om en och samma film, mend det beror väl på vad man gillar kanske :)

http://therre.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Therese - 12 januari 2013 23:11

Ett livstecken från mig till ni 10-15 tappra som klickat er in här varje dag, jag ska ge er ett nytt hopp om min återkomst i bloggvärlden!   Byter bloggportal och lämnar bloggplatsen, men Therre-bloggen får finnas kvar som ett fint minne      ...

Av Therese - 29 november 2012 17:40

Mina dagar den senaste veckan har tillbringats i liggande ställning. I fredags när jag hoppade upp på Pican orsakade jag det värsta ryggskott jag varit med om!! Så nu med starkare smärtlindring, hjälp från massör och sjukgymnast är jag åter på benen,...

Av Therese - 21 november 2012 12:43


Ibland får jag sådan djupa tankar om livet och allt runt omkring,  just nu fick jag en sådan tanke...   Jag skulle vilja ha en massa, massa, massa pengar, kunna klä mig moderiktigt, kanske till och med vara en modeikon? Ha tiden och pengarna till...

Av Therese - 20 november 2012 08:44


Nu har jag överlevt ett ryggskott till! Skrev i lördags att jag hade ont i ryggen, tro fan det när jag på kvällen knappt kunde gå än mindre bära något överhuvudtaget. Dum som jag är (eller envis?) klättrade jag upp på Picas rygg för ett ridpass, inså...

Av Therese - 17 november 2012 10:40


Min rygg håller på att säga upp sig! Har haft känningar ett par dagar men kört på som vanligt ändå, det som inte dödar det härdar är ju mitt motto. Men när jag inte vågade sitta ner i sadeln i trav i torsdags och halvsatt i sadeln i fredags så bör ja...

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards