Alla inlägg den 2 juli 2010

Av Therese - 2 juli 2010 21:44

Hästvärlden är en konstig värld, ibland helt obeskrivlig för vad människan gör för att kunna få ut det mesta ur ett så oskyldigt djur som hästen...



// therre

Av Therese - 2 juli 2010 13:49

...inte redo för morgondagens utlovade hetta, det ska bli ca 30 grader varmt och strålande sol. Känns härligt att få dra på sig en sån där härligt svart icke luft-genomsläpplig kavaj. Hoppas ni alla andra är avundsjuka!   


Har hela förmiddagen packat, smörjt och grejat inför morgondagen. Kunde backa in till, koppla på och köra ned transporten helt själv idag, har ju annars alltid haft back-hjälp men det gick ju lika bra utan. In med nytt spån, fylla hönät och ställa in extra silage och diverse vattenhinkar. Sedan smörja träns, sadelgjord, sporremmar osv. Putsade stövlarna med, ska i eftermiddag bara putsa upp dem det sista med en trasa. Stövel-premiär på tävling imorgon, härligt att det blev så varmt då efter som stövlarna är så luftiga, INTE! Men värmen kommer ju göra att hästen är lite mjukare i kroppen, kanske något seg men bättre än kall och spänd som Åsberg sa. Tar med handdukar och svamp för att kunna kyla ned Pica så mycket det bara går mellan klasserna. Ev. hyr jag nog en box under dagen om det finns kvar vill säga. Jag är riktigt laddad för att få åka på tävling imorgon, det är ju så himla kul! Vi ska så att säga rida our asses of, för nu jäklar ska jag upp på de där 70 % snart! Iallafall i LB, LA är ju som sagt fortfarande lite ojämnt, men jag hoppas hon är lika fin imorgon som hon var sist när vi var i Lindesberg.


  


Om en stund åker jag mot stallet igen, då ska det skrittas ut i sällskap med Angie och Luna. Sen dusch utav Pica och därefter dubbelkolla packningen, sen kan jag liksom fara hemåt i förhoppningsvis hyfsat god tid.

På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards