Alla inlägg den 22 juli 2010

Av Therese - 22 juli 2010 22:05

Ska man tro Aftonbladets framsida så har det omöjlig inträffat, två fredagar i en och samma vecka! Se själva!


  


  


Tror nog att de gått över till sommarvikarier på redaktionen och då kan det ju som bekant bli fel, med lite mindre erfarna eller heter det mer oerfarna? Skojig grej som jag upptäckte idag, haha!    


Imorse var det tungt att gå upp, såg en lång tur framför mig med en massa tung reklam. Men när jag kom till jobbet och såg en Ridsport gick det upp ett ljus för mig att det är torsdag vilket betyder ledigt imorgon (fredag) och även Ridsport-torsdag. Allt blev helt plötsligt mycket lättare! Att det sedan börjar vräka ner ute, gjorde mig inget jag åker ju bil mesta dels av turen med undantag för ett område med ca 30 uppgångar. Men det lilla regnet som kom på mig när jag behövde kliva ur bilen för några lådor gjorde att jag blev en frsykotte så jag satt med värmen på en stund i bilen. Hur normalt är det att ha värmen på i bilen när det är ca 20 grader ute? Men det blidde ju lite kallt så att säga, dock så kom solen efterhand och jag slapp bli dyblöt när jag väl behövde transportera mig några sträckor till fots.
Slutade kvart i tre och for då hem för att äta lunch. Sen mot stallet för att plocka ihop sadeln så Mimmi har något att jogga i på Pica på söndag, sen for jag ut på landet Linnebäck och ända ut till Övergården för att checka in stallet och hämta mer Stroppy Mare som jag köpt av Malin. Fick super schysst kompis-pris! Tack för det! Min plånbok känner sig bättre igen   


Imorgon är det ju den riktiga fredagen den här veckan, det innebär för mig sovmorgon (wihoo!), packning och på eftermiddagen åker vi mot Yran. Kommer bli gôr skôj! Så det kommer nog inte bli så mycket fler inlägg förrän tidigast söndag om jag orkar, annars lovar jag ett på måndag.


  

Jag lekte naturfotograf när jag fyllde vatten i hagen.

Det här trädet är totalt dött! Två meter upp så är det utan bark och hela trädet är kolsvart, men det står kvar och ser riktigt häftigt ut tycker jag.

 

På återseende!


// therre



Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards