Alla inlägg den 4 maj 2009

Av Therese - 4 maj 2009 15:00

Idag är det måndag vilket innebär en ny vecka och ännu en vecka närmare sommaren och närmare eventuella hästköp, närmar tills madde och pärlan kommer och närmare till PIP, just det måste ju köpa biljett!


Dagen till ära så var jag ju ute på promenad i morse, sedan frukost med Ugly Betty som sällskap. Därefter fick jag sms utav Andréa som tyckte jag kunde äta lunch med henne och Cassie på stan. Så eftersom jag inget annat gör om dagarna kunde jag ju lika gärna joina dom. Det blev en rolig lunch med skratt och minnen från årselevstiden. Hur kunde vi vara så vilda och galna då?

Efter det så handlade jag lite till hemmet och sen skulle jag betala en räkning för tävlingssektionen, men det funkade inte på Nöjes så mamma får fixa det imorgon.


Nu när jag kom hem så ringde jag till dom som äger stoet jag provred. Så jag ska dit igen den 14 maj och provrida henne igen, får hoppas att hon är lite mer sammarbetsvillig denna gång. Ägaren sa att några andra varit där och tittat på henne efter mig och då hade hon varit jättesnäll. Dom ville med komma tillbaka och titta men då sa ägaren att jag faktiskt har först tjing på hästen. Då blev jag lite varm i hjärtat och glad för att någon verkligen tycker det. Dom verkar vara jätte måna om vart hästen hamnar och det tycker jag är skönt. Så nu är det bara att vänta i en och en halv vecka till innan jag får åka dit igen, men det känns ju skönt att jag får säga ja eller nej till hästen först av alla :)

Så nu med lite glada och positiva besked ska jag nu ta mig lite glass och sedan kolla på tv. Känns riktigt bra i magen nu och det här med hästens "dummerier" har sjunkit in och liksom blivit okej, efter som ägaren sa att den var så snäll när den andra red på den, så det börjar känns bättre liksom. Men jag ska inte ropa hej än, ska ju fortfarande dit igen och rida henne och då även hoppa lite grann.


Ha det!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards