Alla inlägg den 12 maj 2009

Av Therese - 12 maj 2009 11:15

Japp då var det dags att få tycka lite synd om sig själv. Förkylningen har slagit till efter en hel helg ute i blåst. Så denna dag tillbringas i ro, dock är det självklart jobb i em på ridskolan.


Igår var jag i stallet och tunnade ur Figges man sen skulle Angie hoppa. Eftersom jag hade tid över följde jag med ner för att titta och agera hinderpersonal tsm med Frida. Dock slog hopp-Therre in och gav Angie lite tips när hon hoppade, de var uppskattade verkade det som. Att jag aldrig kan vara tyst bara, haha! Jag börjar bli lite ridlärarskadad tror jag.


Nu orkar jag inte skriva något mer, ska ta mig ut till brevlådan och hämta posten och sen stoppa i mig Ipren så kanske jag kan vara lite bättre till em. Ingen promenad idag iaf, känner att vila är nog bättre. Brukar ju bara må halv dåligt första dagen på mina förkylningar så det blir nya tag i morgon, vill ju även orka med lång bilresa på torsdag och ridning, Ola kan ju vara lite hård märkte jag sist han var med vid provridning så det gäller att ladda batterierna.


Vill tacka för alla kommentarer som jag fått nu på senaste tiden, så himla kul! Fortsätt så, alltid kul att få lite respons på det man skriver :)


Snart är det torsdag!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards