Alla inlägg den 7 maj 2009

Av Therese - 7 maj 2009 20:17

Idag var det segt att gå upp. Inte så konstig då det regnade väldigt mycket. Men som sagt bra för höet och hoppbanan iaf.
Åt frukost till Ugly Betty och Grey's som alla andra dagar, sedan blev det fika med Malin på stan. Blev på Melker's idag då vi kände att vi inte kunde skvallra ut ordentligt på Som Hemma.
Efter det begav jag mig till Nöjes för att betala en faktura åt ridskolan. Sen hem för lunch. Sen kom min underbara eftermiddag i stallet. Har haft hand om Ola's häst Putte idag.



Han är en väldigt stor häst för dom som inte vet. 180+ cm i manken medn verkligen världens snällaste och en av de mer härliga individerna i stallet. Idag kände jag att jag verkligen skulle ha en häst dag så det blev en ordentlig rykt på Putte, Ola är ju inte allt för generös med ryktborsten om jag får säga så. Putte han nöjt, han tycker det är så himla skönt och mysigt att bli ompysslad, så jag tog en manryckning med. Jag är ju trots allt privatsidans frisör då jag förbjuder alla att använda saxen! Sax är för hoppryttare brukar jag säga.


Detta är resultatet, Putte ser något skrämd ut men jag lovar att han tyckte det var skönt, men mindre skönt att vara uppbunden. Kan iofs bero på att Janne försökte knyta upp knuten från andra sidan gallret hela tiden.

Hade iaf en mysig stund i stallet idag, vill ha en egen häst nu att pyssla med. Men snart kanske jag har en, om inte annat så hoppas jag iaf att jag hittar min nya snart.


Nu får ni ha det bra!


(Hoppas jag är duktig nu med bilder och allt :))


// therre 



Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards