Alla inlägg den 13 maj 2009

Av Therese - 13 maj 2009 22:40

Valutbildning:  115 kr / timmen = Katsching!!

Valarbete deltid: 1700 kr = Katsching!!


Kommer bli rik på det här nu iaf, sen att jag fattar något är en annan sak. Men nu ska jag kolla på filmer om valet för att bli ordentligt insatt i detta, det betyder även att jag inte är helt sysslolös framöver :)


Var i stallet och kollade Cissi-träningar och pratade lite med henne ang häst och hon tyckte stoet imorgon lät bra på den beskrivning jag kunde ge, så det är bara att vänta och se.


Nu blir det sängen. Upp tidigt imorgon för powerwalk, kan bara vara sjuk i två dagar mer hinns inte med. God natt gott folk!


// therre 

Av Therese - 13 maj 2009 12:19

Som alltid när jag är förkyld är det en dag med en therre som mår lite halv bra. Efter den dagen är det bara att tuta och köra. Så idag är jag lite bättre men det blev ingen promenad idag iaf städad istället eftersom jag inte kommer hinna det imorgon eller på fredag.


Vid 15 ska jag ta min trogna vän cykeln och cykla ut till stallet för att kolla på Cissi-träning och sen vid 18 ska jag infinna mig vid Lasarettet för val-utbildning. Ska ju jobba den 7 juni när det är EU-val i Sverige. Ska väl bli spännande kanske, vet inte riktigt om det blir det. Kommer med säkerhet att bli en riktigt lång dag då jag ska infinna mig i val lokalen kl 07.30 och sedan är den öppen från 8 - 21, därefter är det sedan rösträkning. Men jag får ju lite cash och det är aldrig fel.



Imorgon är det dags att åka iväg och provrida stoet igen, ska bli super kul. Med följer denna gång Ola för att bedömma och Svensson för att filma, mamma är även med såklart. Vill ju ha torsdag nu!

På fredag skulle jag ju ha gått en instruktörskurs i Lindesberg, men den blev inställd för det var ju tydligen bara jag och en till som anmält sig, synd tycker jag. Hoppas dom anordnar den senare. Så på fredag ska vi i stället åka till Karlstad och Färjestadshopen för att kolla på stövlar, roligt säger jag. Sen blir det även Ikea.


Nästa vecka är den stora höjdpunkten fredag då jag, Andrea, Angelica, Becca och Cassie styr bilen mot Linköping för att hälsa på Madde och Pärlan samt kolla på intagningsproven för dom som sökt till KY-utbildningen iår. Själv ska jag ju dit och checka in hur det går till så jag vet det till nästa år.


Nu ska jag ta och fundera lite på någon mat jag ska äta idag.

Ha det!


Imorgon är det torsdag!


// therre



Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards