Alla inlägg den 8 februari 2010

Av Therese - 8 februari 2010 08:58

Idag är det måndag och jag är nästintill frisk från min förkylning   

Har varit halvfebrig i TRE dagar, inte något jag är van vid direkt brukar ju endast vara lite halvkrasslig en dag och sen är det bara att köra på som vanligt trots halsont eller täppt näsa. Men inte denna gång, nej nej helt döende i princip efter ridpassen. Men det är väl så att jag har utsatts för flera nya bakterier från tusentals nya människor sen jag började skolan, därav förkylningen. Sen tror jag att det börjar bli öroninflammation (igen!), märkligt att jag ska behöva få det så "ofta" nu, trodde det var en barnsjukdom.

Men nog om min sjukdom och till ridningen.


Pica har varit nästintill väldigt bra i två dagar. Skrev ju om ridningen i fredags och i lördags var hon nästan lite bättre. Red själv (i ridhuset) mesta dels av passet och hon kändes väldigt fin. På slutet kom Lina in och longerade Marre och Frida gick med Figge. Jag blir lätt distraherad av sådana små grejer, men det är ju ett problem som är hos mig. Måste träna på att rida med fler personer tror jag. Igår kände jag att jag inte skulle rida, vill hellre bli helt frisk, så Mimmi fick rida lektion för mig på Pica istället. Hon tycker Pica är en svår häst och det håller jag med om, men man kan lära sig mycket genom att rida henne. Men Mimmi klarade av allt väldigt bra, hon fick lite mer tips på vad hon ska tänka på när hon rider själv nästa gång.


Idag ska Pica och jag bege oss till hoppbanan och rida i snön, trots att det är kallt idag. Hon behöver få komma ut och se något annat än 4 väggar.

Längtar till tävlingen som är den 21 februari, har bestämt mig för att rida LB:2 och LA:3. LB:2 som tävlingsklass och LA:3 som lite mer träning för att se om vi har förbättrat oss sen sist, vi är väl inte helt hundra redo för LA egentligen, men jag tycker att man behöver träna på det med. Klasserna ligger som nummer 1 och 3 på dagen så det blir ju säkert en lång dag, men tävling är ju på hemmaplan så Pica kan ju stå i boxen eller gå ut i en sjukhagen under dagen.


Nu ska jag äta frukost sen blir det plugg för fulla muggar!

På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards