Alla inlägg den 7 maj 2010

Av Therese - 7 maj 2010 21:49

I måndags på tävlingsmötet beslutade vi om nya vita tävlingsschabrak för klubben. Men igår pratade jag med Madde E som sa att alla de var slut hos Schockemöhleslager så det gick inte att beställa. Då bestämde vi att vi kör på Eskadron fortsättningsvis, som vi redan har. Därför bestämde jag mig snabbt då att jag skulle köpa det fina gråa schabraket som jag suktat efter så länge, för nu fick jag ju helt plötsligt 300 kr extra när jag inte ska köpa något nytt tävlingsschabrak   Dessutom så kommer de sluta tillverka just detta schabrak så det var verkligen sista chansen, för det var även sista i hela butiken(!)


  


När jag har råd ska jag köpa fina ridbyxor som matchar och benlindor ofc!  Pica kommer bli så fin, så fin   


Inför söndagens tävling känns Pica fin fin, hon har gått riktigt bra nu i två dagar vilket känns härligt efter våran lilla svacka vi haft de senaste veckorna. I torsdag kunde jag rida både fina öppnor och skänkelvikningar samt galoppvolter och "enkla byten med trav" som det är LB:3 med bibehållen form.
I morse trimmade vi för Ola (känns som en evighet sen träning sist). Och idag kunde vi till och med rida öppna på volt! Det var helt otroligt vad fint det gick, har inte lyckats få till det bra utan Pica har bara velat gå in på mindre volt och tappat bjudning. Men idag hade vi både bjudning och böjning i bålen vilket kändes härligt. Öppnorna på långsidorna kändes även de kanon och jag satt ordenligt i sadeln och med i rörelsen. Lovley feeling! Men vi letar fortfarande efter den där underbara känslan vi fick till det där extremt korta ridpasset med en miljon andra ekipage för 3-4 veckor sen. Det var ju då jag verkligen fick känna på hennes fulla kapacitet och att hon verkligen kan!

Så inför söndag känns det helt otroligt bra, dock känner jag större press inför den här tävlingen än för den förra veckan eftersom Ola kommer dömma, båda klasserna. Vet inte vad det beror på men förhoppningsvis gör det att jag kan prestera bättre än förra veckan. Att veta att Ola´s vakande öga finns med hela tiden trots att det inte är någon träning gör mycket för att jag ska rida ordentligt. Så vi hoppas på att både jag och Pica kan skärpa till oss.


Måste få bjuda på en hel gullig bild på lilla Isadora från häromdagen.


  


Sen en bild på professor-Pica


  


Nåväl that´s all for now. Imorgon blir det plugg till max innan jag far till stallet för insläpp, ut-skrittning och packning, smörjning och schampoonering inför söndagen. Återigen slipper jag alla morgonstress, då jag beräknat lastning först kl 9.30 Nu bloggläsning.

På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards