Alla inlägg den 19 maj 2010

Av Therese - 19 maj 2010 21:33

Japp, som rubriken säger är det ridning gånger två samt nya bilder som detta inlägg bjuder på. Börjar med gårdagens fantastiska känsla som Pica gav mig i slutet av passet. Uppförbacke, knälyft och jag kunde riktigt känna hur hon vinklade in de där lååånga bakbenen under kroppen, lyfte upp ryggen och bara smällde på med kanonfint stöd och underbra känsla! Det går nästan inte att beskriva i ord hur härlig hon är när hon går så där riktigt riktigt bra. Det går att lägga i en extra växel med det lilla extra trycket. Man kan inte annat än le när hon går så himla fint!


Idag red jag mesta dels travarbete ute på hoppbanan, som var riktigt bra underlagsmässigt idag. Pica var lite seg till en början, men efter ett par snabba övergångar skritt-trav gjorde susen och sen var hon rätt bra resten av passet. Ända fram till Åsberg kom ut med en ridskolegrupp då blev hon flipprig och skulle sticka i snabb-galopp men då sa matte strängt nej och hon fick trava av sig tills hon var lugn igen.
Nu blir det bilder från dagens pass, jag ber om ursäkt för dålig matchning då jag trodde det var lerigt och blött ute, trots sol. Enjoy!


 

Jag kan tydligen sitta ganska fint, dock vet jag inte vad som är så intressant i manen     Eller var det inte jag som skulle gå i form?


 


   

Stövlarna in action


   

Min nya favoritbild!    


Hoppas bilderna var till stor glädje, kommer fler snart. Det var dessa jag fick av Angie så länge, får mer en annan dag. Tusen tack!

Nu dusch, sen sova. Är otroligt trött då jag inte kunde sova inatt, varmt, dålig luft och för mycket tankar och stress. Vaknade vid 3 och vred mig en halv timme, sen läste jag i psykologiboken till 4 innan jag försökte somna om och lyckades. Hoppas på bättre sovlycka i natt då jag öppnat fönster och släppt in luft nu, ska sova med dom öppna i natt.
Har även fått hostmedicin mot min hosta som jag haft i tre veckor utan förändring till varken det sämre eller det bättre. Hostmedicin är inte min starka sida, jag önskar att jag vore lite bättre på att shota. Nu är det mer håll för näsan, häll i, håll kvar i munnen, ladda för sväljning, svälj(!), kväljning och snabbt med ett glas vatten. Denna procedur tre gånger dagligen, hoppas på att hostan är borta snart (tog första dosen igårkväll).
Dusch och sova var det.

På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards