Alla inlägg den 8 maj 2010

Av Therese - 8 maj 2010 21:38

Allt är nu packat och klart återigen inför tävling som sker imorgon. Då rider vi LB:3 och LA:3, hoppas på guldkänsla. Har en vision av den fina känsla som jag vill ha i programmet, hoppas bara att vi kan få till den.


 


Dagen till ära skulle Pica få skritta ut i sällskap med Angie och Luna. Vi skritta en sväng i dungen innan Fisksjötorp och det slog oss att den är rätt så stor. Vi kunde skritta runt där inne länge så de båda pollarna fick lyfta på fötterna lite grann, väldigt bra träning. Sen kom det ett ytte-pytte-dike som vi tänkte gå över men Pica totalvägrade trots lite pisk och att Luna var på "andra sidan" så vi fick gå till ett ställe där det inte var något dike. Vi snackar alltså dike med 1-2 decimeters djup!
Sen när vi kom ut på vägen igen gick Pica i fin "höger ostbåge" hela vägen bort till backen innan Holmberg. Efter den så vände vi hem och då gick vi i någon slags "tölt" som var väldigt behaglig att sitta i. Pica kan hon, när hon vill   

Så efter tölt och höger ostbåge så var vi hemma. Där fick hon bada, sen blev det smörjning, packning och kvällsfodring.
Imorgon har jag återigen ingen morgonstress utan kan både knoppa och mocka i lugn och ro innan lastning. Pica ska få inviga sina nya transportskydd som jag köpte av Malin idag, låga Bucas Max.


Nu ska jag själv snart hoppa i duschen och sedan sova för att vakna till en trevlig och förhoppningsvis framgångsrik tävlingsdag.

På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards