Alla inlägg den 25 maj 2010

Av Therese - 25 maj 2010 08:58

Sorry, för kass uppdatering men tiden och orken har inte infunnit sig förrän idag.
I lördags for jag ju som sagt mot Ullared och resan ner gick på ett kick. Tiden bara flög fram! Väl där var det tropiskvärme och vi var klädda för vinter nästan. Tur det inte var samma väder/värme inne på Gekås. Strosade runt ett par timmar, hittade ett och annat som slank ner i korgen. Bland annat ett nytt flugtäcke till Pican, hennes "gamla" är lite för tätt i tyget så det här är lite mer luftigt. Hon fick ju världens svullnaste hals förra året av alla broms och det ska vi förhindra i år. Sen blev det pälsglans, hovolja, en nummerlapp, grimma till Putte och 2 par ridbyxor till mig (vita+grå). And that´s all som jag handlade i hästväg på två dagar! Kan ni tro det själva? Handlade utöver det sedan 2 pikétröjor på "vanliga-klädavdelningen" som jag ska ha i stallet, sen lite underkläder och present till Malin. Jag tror jag börjar bli rutinerad Gekås-shoppare eftersom det aldrig blir några onödiga grejer längre. Duktigt!

På lördagkväll spelade jag och Svensson äventyrsminigolf i kvällssolen, roligt var det! Svensson´s boll badade 3 gånger, min ingen gång    Men vi hade en trevlig och rolig stund. Sen åkte vi in till "centrum" och käkade mat. Hem till stugan för att sova och sen gå upp för dag två på Gekås. Sen vid ca 14 for vi hemåt, var väl hemma vid ca 19.


Igår så blev det uni och efter det åkte jag och Andréa till Hööks för att handla de sista hederspriserna för helgens tävlingar, hittade även en super fin jacka som vi köpte båda två. 20% var det med så den blev ju superbra i priset också! På kvällen fick jag äntligen hoppa upp i sadeln igen, dock efter att ha borsta lerig häst (återigen!). Dammet låg som en hinna över hela Picas kropp och gick liksom inte att få bort helt, så jag fick ge upp och låta det ligga. Helt hopplöst att borsta i sådana här perioder.
Själva ridpasset gick hyfsat, hon var lite tjafsig i munnen och lite styv i sidorna men efter 2 dagars promenad och en dags joggning så är det helt okej. Hoppas på bättre idag.


Om en stund ska jag åka till den nya hästbutiken här i stan. Fick reklamblad om att de hade flughuva med nosflärp för en billigpeng så det ska jag åka och köpa. Ska bli spännande att se vad det kan ha mer för roliga greje, har ju inte varit där än så idag blir det premiär. Nu ska jag läsa lite bloggar och sånt innan jag kan åka dit vid 10.
På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards