Alla inlägg den 1 juni 2010

Av Therese - 1 juni 2010 11:16

...jag är inte sjuk! Jag vägrar erkänna att jag kanske, kanske, kanske är yttepyttelite sjuk. Haft huvudvärk igår och nu även idag, har aldrig haft huvudvärk så länge! Sen har jag fortfarande hosta, började om med hostmedicinen igen. Gjorde ju uppehåll när jag åkte till Ullared och sen har jag liksom inte börjat igen. Men nu när luftrören började täppas igen med slem igen så kändes som det var dags. Kör en vecka till och är det inte bättre så ringer jag vårdcentralen. Ska väl tillägga att jag även sitter inne med fleecetröja trots att det ändå är ca 25 grader inne, men jag är inte sjuk!


Igår började jag mitt sista tentaplugg för den här terminen, motivationen är typ lika med noll. Känns som att jag redan har tagit semester men jag försöker plugga så gott jag kan. Behöver ju bara skriva G på den här tentan, men ett VG skulle ju även det sitta fint.


Igår fick både Pica och jag vila. Det gjorde vi genom att ha ordentlig mysstund med massgeborste och ordentlig rykt och sedan betade vi i ca 45 minuter. Hon blir som galen när man ska beta. Som Mimmi så klockrent skrev: "så tog jag ut Pica för att beta och borsta. Pica är så rolig för när hon får äta gräs är inget farligt, men när man ska byta plats för gräset håller på att ta slut på de stället är allt farligt ;p" Och det stämmer på pricken, det skulle nog till och med kunna komma en traktor och hon skulle inte bry sig. Gräset är hennes trygghet!



I eftermiddag ska jag rida, det blir ett försiktigt pass på hoppbanan då den nästan är stenhård nu efter att ha varit parkering i strålande sol. I lördags efter sladdning och regn var den helt perfekt, det var synd att man inte hade möjlighet att rida då. Nu ska jag fortsätta med mitt tentaplugg.

På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards