Alla inlägg den 17 augusti 2010

Av Therese - 17 augusti 2010 21:04

Det här jäkla hoppande mellan sol, storm, kvalmigt, molnigt och regn gör att mitt huvud inte mår bra. Idag har jag haft en liten huvudvärk hela dagen men som slog till ordentligt lagom till dagens ridpass. Det gör ju inte att man rider till sitt yttersta.


Red ute dagen till ära. Dock var underlaget återigen kasst vilket leder till att Pica blir mer spänd och trippig än vanligt. Det i kombination med storm och massa andra ekipage på banan gör inget till det bättre. Men jag bet ihop, inte ska jag bli någon som låter hästen vila bara för att jag har lite ont i huvudet. Jag överlevde en hel vinter med diskbråck då kan jag allt rida ett ridpass med lite huvudvärk. Försökte tänka på att ha högersidan kort och ihop, men det är inte så lätt. Hela tiden hamnade jag i gamla vanor och lät högersidan bli längre än vänster, men okej då idag får det väl gå ändå tänkte jag. Red lite förvänd sluta på volten och när jag sedan ställd om henne "rätt" så var hon superfin två steg sen hade jag släppt det hela. I galoppen var hon lite bättre än vanligt. Jag kunde kicka till snabbt med skänkeln för att få henne ta  i lite mer och det utan att hon stack iväg, plus poäng till mig och extra plus till Pica. Mot slutet blev nog både hon och jag trötta, i huvudet pulserade det så jag hade lust att ta av mig hjälmen och bara trycka på den onda punkten. Men rida utan hjälm tänker jag inte göra, det är bara för dom som inte har mer innanför pannbenet.

Avslutade med att skritta av i skogen bakom dressyrbanan med Angie. Vi skulle testa en ny väg och den var kanon! Nu kan ju Pica och jag få skritta ut i skogen utan att behöva ha sällskap eller ge oss ut på vägen bland alla bilar.


  


Nu tar jag nog snart natten. Hoppas på ett bättre ridpass imorgon, då ska det även fixas med hindermaterial. Har haft duktiga målare i Angie och Lollo som jobbat stenhårt med att måla om hinderparken, kanonduktiga! Kommer bli superskoj att ha hopptävlingar i framtiden när man har lite finare och framförallt lite mer roliga hinder när vi är klara. På kvällen är det valutbildning, ska jobba som röstförättare vid årets stora val. Det är både spännande och lite intressant, även om jag inte är så värst politisk själv men vad gör man inte för lite extra cash, haha!

På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards