Alla inlägg den 30 augusti 2010

Av Therese - 30 augusti 2010 22:22

Idag började skolan igen. Seeeegt! Läraren var liksom väldigt långsam i sitt tal, lite så där sovande så jag var nära att nicka till några gånger. Men nu går inte det längre, från att vara van med en grupp på 100 st till 25 st, anonymiteten blir så att säga lite mindre. Bra för då måste man ju vara lite mer vaken, men dåligt när det är segt och tråkigt. Men jag kunde gömma mig rätt bra ändå emellanåt, haha!
Imorse så tänkte jag beställa boken till kursen, eftersom jag kommer behöva den om det så är nu eller senare. Men tror ni den fanns?! NEJ! Tillfälligt slut stod det, så jag plockade upp telefonen och ringde för att höra hur lång leveranstiden kunde vara. Men det kunde de inte svara på, men jag fick gärna bevaka den. Till vilken nytta då? Jag behövde ju boken från idag så att säga. Men det löste sig rätt fint med att jag sparar hundra lappar och har boken i pappersform inom ett par dagar. Lovley!


När jag kom hem blev det en snabb macka innan jag for till den söta bruna hästen. Igår fick hon springa fint under Madde. Jag var så att säga inte så benägen att behålla koncentrationen värst mycket då det både var unghäst-longering och töm-körning av Putte, detta i kombination med bakfylla. Men det passade perfekt att Madde då ville följa med och dessutom var stallklädd. Så hon fick hoppa upp och prova på Pican. Vi har ju pratat om det flera gånger att hon ska prova men det har ju inte riktigt blivit av. Men Madde tyckte hon var en trevlig häst men som man inte får så mycket gratis på. Och jag håller med, Pica är ju ibland en liten smitare ifrån arbetet!


Idag då så bestämde jag mig för ett pass på hoppbanan. Solen sken, alla Picas skor satt på fötterna så inget kunde ju stoppa mig. Och vilket fint pass det blev! Hon kändes väldigt fin idag! Kunde rida henne i en rund låg form hela passet i skritt, trav och galopp. Så himla glad var jag när jag red! Att det sen var helt magiskt fint när solen växlade färg till röd i solnedgången gjorde ju inte det hela sämre. I love my horse! Sen skrittade vi av på vägen, först höll Pica på att dö eftersom det var ett nedsågat träd som låg bredvid Ewas hus. Men sen gick det fint, hon började till och med att skritta på med bjudningen efter halva avskrittningen bortåt. She likes it!
Väl i stallet fick hon tuss hö och jag satte igång med mockning och att göra klart maten. Slapp dock göra kvällsmat eftersom det var fodringsdags i stallet. En riktigt härlig kväll blev det!


  


Nu ska jag krypa till kojs, imorgon börjar jag kl 9.15 vilket betyder avfärd 8.00 cirka (Andréa ska ju köra ) Laddar upp med kaffe och macka i bilen på väg in. Kanske kan jag vara lite mer vaken då.

På återseende!

  

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards