Alla inlägg den 4 september 2010

Av Therese - 4 september 2010 21:21

Efter en nästan hel dags pluggande  så åkte jag till stallet. Pica skulle få longera sig idag, det var redan bestämt, så därför tyckte jag att jag kunde vara snäll och städa i sadelkammaren.

När jag kom till stallet mockade jag och gjorde klart övriga stallsysslor innan jag satte igång. Angie som är hemma över helgen var där så hon hjälpte mig. Flytta korgställningar-sopa-flytta tillbaka korgställningar-sopa-flytta plastbackar-sopa-flytta andra grejer-sopa. Ett evigt sopande som gav fint resultat i ett stort dammoln i sadelkammaren, kan inte ha blivit sopat ordentligt på flera månader. Men efter att ha fått ordning på allt så blev det riktigt fint. Det var synd jag inte tog några före och efter bilder på spektaklet, men jag lovar det blev till det bättre! Och när den nya tvättmaskinen blivit installerad och den gamla utkastad kommer det bli ännu bättre!

Men jag kan liksom inte låta bli att fundera över hur det skulle se ut om jag hade en helt egen sadelkammare?! Nu har jag ju saker både högt och lågt, har brett ut mig ganska ordentligt i mitt eget lilla hörn och börjar även bre ut mig lite i övriga sadelkammaren, ska försöka hålla mig till det jag har nu. MEN, det är så förbaskat svårt! Men hade jag en egen sadelkammare skulle jag nog ha lite bättre ordning på saker och ting. Alla schabrak och täcken skulle kunna ligga på egna hyllor och sadeln skulle kunna hänga lite mer fritt, även tränsen. För just nu när det är så bregränsat så är det rätt så trångt i sadelkammaren, men det funkar för alla och det är det viktigaste!


  


Idag när jag träffade Angie fick jag en liten (läs stor!) present av henne som tack för all hjälp. Jag tackar innerligt för den presenten som var i form av ett litet (läs stort!) bidrag till mitt blivande kandar. TUSEN TACK, ANGIE!


    

Here it is!   


Nu på kvällen har jag hämtat "småkidz" från misslyckad fest och snart kommer Jenny för att snacka en massa skit. Resten utav denna stad kommer säkerligen befinna sig på statt inom någon timme eller två för att se Björn Rosenström, men liten ytan, fulla människor i stora mängder är något jag väljer bort. Lite panik!

Imorgon är det Cia-träning 16.20, sen får jag se vad resterande dag/kväll bjuder på.

På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards