Alla inlägg den 18 september 2010

Av Therese - 18 september 2010 16:25

Oh my, vart ska jag ens börja?! Vilken jäkla dag!

 Steg upp 05.25, åkte mot stallet vid 05.50 hämtade Mimmi på vägen.
I stallet morgonfodrade vi alla hästarna, mockade och fixade sedan åt Putte och Pica. Därefter packa bil, koppla på släp, knoppa osv. När det sedan är dags att lasta och min pappa anlänt. Så upptäcker han att det är punktering på bilen! PANIK!!! Ringa tävlingsplatsen och meddela att jag har punka på bilen och måste starta senare, det fixar de på ett kick. Superservice kallar jag det. Men istället för att byta däck bytte vi bil till gröna faran. Snabbt flytta alla grejer från blåa faran till gröna faran, kan tillägga att regnet bara vräkte ned! Sen lasta och åka. Kom fram i god tid eftersom jag fått en senare starttid. Kollade runt på tävlingsplatsen, dispens-visning, toa osv. Sen ut med Pica och göra klart för ridning. Hon var helt oförskämt fin på framridningen! Helt mjuk och böjlig åt båda håll, inga större protester när jag bad henne flytta undan för skänkeln. Så jäkla fin! Inne på banan sen så flöt hela programmet på verkligen jättefint. Fick till en så jäkla fin mellantrav som belönades med en åtta. Fint flyt hela programmet! Det kändes verkligen kanon! Nu till orsaken som ger mig titeln "årets klant". I programmet hade jag tappat mitt hårnät som nu låg inne på banan. Så efter halt-hälsning vänder jag om Pica går fram till nätet hoppar och plockar upp det. När jag sedan går mot utgången säger domaren: Nu gjorde du nog bort dig! Och visst gjorde jag det, efter en överläggning med överdomaren så blev jag såklart diskvalificerad ur klassen! Mina poäng undrar man då, jo de blev fina 67% och skulle ha gett mig en första placering i klassen. Jag hade sån lust att bara slänga mig ner på backen och gråta, kasta saker, slita mitt hår, vad som helst! Det är inte ofta jag blir arg i tävlingssammanhang, utan ser mig själv som en bra vinnare och en god förlorare, jag kan ta att jag rider på 30%, men det här! Har nog aldrig varit så arg, ledsen och besviken på mig själv. Hur fan kunde jag vara så klantig! Varför kunde jag inte låtit funktionärerna hämtat det, det är väl deras uppgift att assistera? IDIOT!!

Men jag får vända och se det positiva, jag var ju ändå bäst i den klassen! Jag red det bästa programmet och fick den bästa procenten, synd är ju bara att det inte finns på någon resultatlista.

I den andra klassen LA, så kändes hela programet skit! Pica blev för lång och isär och jag red på tok för dåligt. Fick dock en åtta på skritten och en åtta på ännu en fin fin mellantrav så jag är nöjd med de delarna iaf. Fick 62% i den klassen och det räckte självklart inte till någon placering även om jag låg kvar på det länge. Fick åka hem tidigare eftersom Pica levde rövare i transporten.


  

Bild från annan tävling

 

Nu ska jag försöka glömma den här dagen, ladda om för nästa helgs tävling. Då är det LA:4 debut och finalomgången med DIV 2, laget kom btw trea idag dock ingen placering.
Men jag ska nog jobba för att inför "Årets tävlingstabbe" på vår ryttarfest, för ingen lär ju slå min!


Nu ska jag vila mig en stund, ikväll bjuds det på thaimat hos Ida. Hon behöver uppmuntran och även jag, så en kväll med mina bästa är nog den bästa medicinen! Imorgon jobbar jag som valförrättare, kommer bli en lååååång dag med tanke på rösträkningen sen på kvällen.

På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards