Alla inlägg den 4 augusti 2009

Av Therese - 4 augusti 2009 12:58

Hippson så finns det ett riktigt roligt test där man får se vilken typ moral man har gentemot hästar.


Själv så blev jag "Naturen vet bäst!", dvs jag tycker att hästen ska få ha det så naturligt som möjligt. Jag tycker till exempel att bandet mellan mig och min häst är viktigare än att prestera på topp ute på tävlingar, min häst ska få gå i hagen med andra hästar dock med hästar som den fungerar bra ihop med. 

 Intressant test som stämde hyfsat endå, så jag tycker alla ska göra det :)


Nu till dagens som hittills varit. Jobb har det varit och inte den bästa kanske. Förra veckan pajjade jag först en parkeringsbroms på en moppe, fick byta till en annan och i fredags så pajjade jag då regnskyddet så det inte går att fälla ned. Idag så hade jag börjat turen och hade precis delat ut posten i två svalhus när jag sätter mig på moppen och den fungerar inte! Inte ett liv i den. Så det vara bara att ringa till kontoret och meddela detta. Sedan fick jag en ny tapper "riddare" att sammarbeta med, en cykel.



Så det blev till att trampa runt idag istället för att åka moppe. Antagligen imorgon med om den inte har blivit lagad tills dess.


Gårdagens ridning blev hyfsat bra, dock blev det svårt att rida när det fanns folk som hela tiden skulle vara ivägen och sedan glo en massa.  Glo på nån annan!

Red iaf eller försökte rättare sagt rida skänkelvikningar men det går inte! Jag ska nog bara rida LC då behöver man ju bara rida rakt fram och volter och så får man rida lätt i den förlängda steglängden. Det är ju ungefär den nivån vi är på just nu, har ska vi klara av en LA? Sen att Pica inte är helt fokuserad på vad vi ska göra utan ska kolla på alla andra hela tiden gör ju inte saken lättare. Men på slutet blev hon iaf fin, låg i formen och kom upp med ryggen med andra ord så gav hon en bra känsla.


 Hon är tjock, jag vet!


Det är ju tur att hon är söt varje dag iaf, för att borsta lera varenda dag är inte mitt roligaste. Att rida en dammig häst eller häst som ser skitig ut är inget jag gillar direkt, tur att det finns fusk medel att ta till. Men jag får väl se det så här: En häst som rullar sig är väl tecken på en välmående häst?


Nu ska jag nog vila ögonen en stund innan mat och stall.


// therre 




Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards