Alla inlägg den 20 augusti 2009

Av Therese - 20 augusti 2009 15:22

Ja, nu ni har jag verkligen spännande nyheter eller nyheter något spännande som hände idag på jobbet.


Kommer till en trappuppgång och ser två äldre herrar står och kollar in, den ene pratar i telefon och de försöker lista ut hur man ska komma in. Man måste nämligen ha nyckel för att komma in. Jag tar min post och går mot dem, de blir glada för äntligen kom ju "räddaren i nöden"/"hjälten" som de kallade mig lite skämtsamt. När jag kom upp på trappen visade mig en bild med ett namn under  + en massa text jag gärna velat läsa, ni förstår när ni läst längre ned. De frågade sen om jag delade ut post till den personen och jag svarade ju självklart ja eftersom jag gjorde det. När vi kom in i trappen så frågade jag om de ville ta med posten till den personen eftersom de ändå skulle dit, personen ifråga bor längst upp dvs en trappa mindre för mig. När de fått posten så säger den ene: "Vi är från polisen ifall du undrar" och visar sin bricka för mig. Sen gick de och jag efter och delade ut min post. Sen när jag kommer till våningen under så ser jag att den ene polisen står i trappen och den andre lägger in posten och sen väntar de. Jag var ju tvungen att springa vidare så klart fast jag hade mer än gärna velat stått kvar och sett vad som hänt.

   Jag är så nyfiken nu! Varför skulle de gå upp till honom och varför var dom tvungna att säga att de var poliser, då blir man ju ännu mer nyfiken. Sen varför hade de den där lappen? Skulle gärna vilja läsa den nu. Kanske är han en fånge som rymt eller något vad vet jag? Nyfiken är jag och sånt här gör att man börjar undrar vad det är för folk man egentligen delar ut post till. Jag har ju märkt att det är en hel del "soc-fall" om man kan kalla dem för det med tanke på vilka mindre trevliga brev de får i princip varje dag. Men sen när man möter civil-polisen som ska göra hembesök också då blir man ju ännu mer fundersam och den här personen har ju nyss flyttat dit också. Nyfiken är jag men kommer antagligen aldrig få veta.


Ja, ibland blir mitt jobb på posten lite mer spännande än vanligt.


Idag skulle jag ha skrittat ut med FF men hon skulle på kalas ikväll. Men det gör inget för Åsberg skickade sms på förmiddagen och skrev att Pica var klart mycket bättre i sitt ben så då blev jag glad, så vi ska nog ta en liten lugn ridtur i ridhuset idag, mjukare där än ute. Hon har ju fortfarande inte varit halt och eftersom värme har gjort att svullnaden gått ner är det ju bra att hon får röra på sig.

   En annan sak jag gjort idag, guld stjärna till mig faktiskt för det, jag har bokat tid för klippning. Så på måndag ska jag göra premiär hos en nya frisör efter att ha haft samma i... ja, vad kan det vara börjar man klippa sig när man är typ 2-3 kankse? Så då blir det ju 17-18 år, jag vet att man kanske borde ha bytt tidigare men varför byta om man är nöjd varje gång? Så det ska bli spännande och se hur det ska bli, ska klippa och färga mitt hår som nu mer  liknar en lejonman/risbuske i grådassig färg. Så det ska blir skönt faktiskt. Behöver ju klippa mig också eftersom den 5 september åker vi till Madde för att gå på inflyttningsfest i nya lägenheten i Norrköping. 


Nu ska jag göra något mer vettigt, typ göra en macka eller något som jag kan äta innan stallet.

På återseende!


// therre 

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards