Alla inlägg den 27 augusti 2009

Av Therese - 27 augusti 2009 18:33

...jag är bara sliten!


Jobbat på ridskolan 3 dagar nu. Tisdag körde jag 9 timmar och igår och idag 8 timmar. Det är kämpigt när man inte är van och stalljobb är ju inte direkt lätt jobbat. Men kul är det iaf, trivs som fisken i vattnet!

Hade min "egna" grupp i tisdags och de var super duktiga, allt från våren måste ha smält in ordentligt för det var verkligen en otroligt förbättring från våren. Kul att se att man lärt ut något som verkligen fastnat. Men en sak är sorglig, på tisdag har jag dem för sista gången. De andra ridlärarna ska byta lite grupper och då ska Linda få ta över mina duktigt barn. Men det kommer nog gå bra tror jag. Har ju fortfarande kvar mina lördags grupper än och de kommer nog ingen att sno, för att jobba helg är ju inget som lockar de andra direkt.


Idag när jag och Linda jobbade dag så kom Kuriren ut för att göra ett repotage om ridskolans nya ventilation. Jippie, älskar att vara med i tidningen, NOT! Men så blev det, så nu är man lokalkändis igen.
   Även idag var vetrinären ute  och kollade på Picans tänder. Hon har ju krånglat så vid ridning ett par dagar nu. Så det blev en koll och det behövdes. Pica var väldigt vass på de första tänderna i över käken, mer på vänster än höger precis som det är vid ridningen, mer känslig i vänster än höger. Så nu hoppas jag att mitt problem är löst, det märks om inte annat imorgon. Men det fick inte bli något tre-delat bett då hon lägger upp det mot tänderna så det skaver, så det får bli rakt och två delat nu hädan efter. Jag hade ju exakt samma problem med Famor. Så tredelade bett är inte så bra som alla tror.


Pickis fick lugnande medel och hon var så söt när hon blev så trött, så trött.


Kan meddela att jag nu bestämt mig för vilken telefon jag ska köpa, det blir den svarta då jag tror den kommer passa mig bra. Men ska nog åka till Elgiganten och känna liten på den en gång till innan det blir beställning.

   Har även ringt till sadelprovaren i Grums och de verkade ha en bra grej för de som inte har råd att betala ny sadel direkt. Ska ringa till veckan och boka en tid där, så får Pican följa med dit. 


Imorgon blir det jobb igen, sen kanske hoppning med Andréa, sen en förhoppningsvis tidig kväll hem från stallet. För på lördag är det jobb igen, sjätte dagen denna vecka, men det ska bli roligt för det är ju lektioner. På söndag åker vi till Kumla med ponny division 2 dressyrlaget och hejar på och coachar.

   Nu ska jag läsa bloggar och kolla på tv.

På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards