Alla inlägg den 22 augusti 2009

Av Therese - 22 augusti 2009 14:04

Idag var jag på Elgiganten och kollade på telefoner, igen. Men nu hittade jag nog en som verkar vara det jag söker. Den har en bra kamera, mp3, radio, kan sätta in minne och det bästa av allt stegräknare! Har ju kommit fram till att det var det jag skulle sakna mest från min nuvarande telefon. Så nu har jag nog bestämt mig för vad jag ska köpa för någon. Nu till nästa problem, vilken färg?

Den finns i svart eller rosa (klicka på respektive färg/länk för att se) så nu behöver jag smakråd från er. Och då är det inte vilken som är snyggast utan vilken som ni tror passar mig bäst. För mobilen är ju trots allt en stor del utav en själv, brukar ha mitt liv i min telefon så det här är viktigt. Tacksam för alla svar/råd även om andra telefoner, för det är ju verkligen en djungel.

Var inte bara på Elgiganten utan även på nyöppnade Team Sportia där jag handlade en fleece som inte ger elchock så fort man tar av sig den, så den var väl investerad och mycket skön!


Pica och jag red ett litet pass i ridhuset igår, gick super. Fast det känns som att jag bara gör samma ska hela tiden, men det är ju min häst och då ska ju ingen annan få bestämma hur jag ska rida. Inspirationen för nya övningar är ju inte jätte enorm. Men jag rider iaf med "nya" sadeln nu eftersom den ligger bättre och det märks på Pica med att hon kan slappna av bättre och komma upp med ryggen lättare. Så den får det bli helt enkelt fram till jag köpt ny, ska ringa på måndag och höra. Hennes svullnad är ju nu borta så nu kör vi på som vanligt igen, dock känns det lite off nu när jag fick ställa in tävlingen imorgon. Men jag hejar såklart på vårat lag imorgon. Det består utav Malin & Smilla, Ebba & Vandolein och Susanne Å med någon häst jag inte vet namnet på. Tror att de kan lyckas rätt bra om inte hästarna helt plötsligt skulle flippa totalt. Så jag håller tummen stenhårt imorgon för dem. Nästa lag med ponnytjejerna är nästa helg igen och då är dom nog fyra i laget vilket är super bra, då man får räkna bort det "sämsta" resultatet. Nu har ju alla bra resultat varje gång så det är ju ingen större fara att vara tre, men pressen minskar ju på dem iaf. Men spännande är det vilket som.


I veckan hade jag sett framemot ledighet då jag gjorde sista dagen på Posten igår. Men nu blir det jobb på ridskolan i minst 4 veckor framöver på dagen, ska inte jobba varje dag utan växla lite med Hanna också. Jobb blir det eftersom Loni brutit lillfingret och har gipsat hela handen, lite svårt att mocka och hantera hästar med en hand. Men Loni får krya på sig helt enkelt!

Men jag är iaf ledig på måndag då jag även ska klippa mig och sen luncha medd icke-häst-intresserade-kompisen Sofie. Sen jobbar jag ju kväll men det gör inget. Har sett fram emot veckan som kommer, äntligen vanlig vardag!


Nu ska jag snart åka iväg till stallet, glöm inte att hjälpa mig välja färg, alla förslag är välkomna.

Ha det!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards