Alla inlägg den 13 mars 2010

Av Therese - 13 mars 2010 20:42

Dagen började tidigt med frukost och sen iväg till stallet. Där mockade jag till Pica så att det var gjort, sen flätade ur svansen och den gav att tjockare intryck, så ett mycket bra tips till övriga! Dock glömde jag ta bild, men får ta nästa gång. En före och en efter.

Knoppade sedan och sen kollade lite ekipage innan det var dags för att rida fram. Pica kändes fin på framridningen dock något spänd men gjorde så gott jag kunde för att hon skulle slappna av och komma ner i en djupare form. Men med snöras från taket var detta inte så lätt   


Inne på banan sen gick hon super fint! Kände att jag själv red väldigt aktivt och fick henne lugn och arbetsvillig, dock fortfarande lite spänd.

Efteråt skrittade vi lite medan Mimmi hämtade protokollet, när hon kom med det och sa att jag låg tvåa(!) blev jag så glad att det kom fram tårar ur ögonen, bästa häst! Så efter en stunds väntan på slutresultatet, så blev vi slutligen tvåa i klassen på vår andra tävling tillsammans!

Fick mesta dels 6:or och 7:or men även två 8:or på skritten   som jag trodde skulle gå väldigt dåligt. Fick även 8:a på vägarna och sen till min stora förvåning 7:a på sisten! Slutade på hela 67,67%, som jag aldrig ridit på förut, så det var med glädje jag gick in på prisutdelning med min bästa Pica.


  

Mimmi knäppte en fin bild medan vi väntade på resultatet, fick låna fina täcket av snälla Andréa.


  

Så här glada var vi efter prisutdelningen   


  

Glad pristagare



Två glada pristagare från Karlskoga Ridklubb

 Becca och Grandessa som kom 3:a i klassen, jag och Pica som då kom 2:a


Sen blev det väntan till nästa klass. Red fram på en spänd och ganska segtrött Pica kände jag då hon väldigt gärna ville springa fort, men jag red väl i ca 20 minuter allt som allt, sen blev det en hel del skritt också.

LA:n gick så där, jag red väldigt passivt och tyckte jag slarvade med vägarna, fick dock en 8:a ändå. Men fick några 5:or som givetvis drog ner det hela. Men är nöjd med Pica iaf som jobbade på trots oaktiv ryttare. Slutade dock på 63,23%, så en hyfsad procent ändå    


Är helt klart supernöjd med dagen. Dock lite surt i LA:n att jag var endast 3 poäng från placering, men det tar vi en annan gång. Fick ju vår första dressyr-rosett och första individuella plaketten, samt smörj-spray och en massage-svamp till Pica.


     

 Nu står det ett-ett i rosetter mellan dressyr och hoppning, till och med i placering   


Nu ska jag njuta av dagens framgång med lite tv. Imorgon är det upp tidigt som gäller, jobba i stallet med Andréa och tjäna lite cash. Sedan lite allehanda plugg och på kvällen pyssla med min stjärna.

På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards