Alla inlägg den 15 mars 2010

Av Therese - 15 mars 2010 14:17

Borde egentligen plugga som bara den, men orkar jag? NEJ! Vill jag ha VG på tentan? JA! Behöver jag plugga då? JA! Men inte så lätt när lusten inte infinner sig, egentligen är det arbetet som känns tungt, men jag och min grupp har iaf börjat på det nu så det blir väl klart i tid hoppas vi.


Gårdagen gick i huvudvärkens tecken. Åkte till stallet vid halv åtta och fodrade, gjorde 48 höpåsar, la på täcken och började släppa ut. Andréa joinade sedan och hjälpte till med utsläpp. Pica pajjade hage så vi fick laga provisoriskt, varför tar de alltid sönder hagarna och rycker upp stolp vintertid? Men, hagen är brukbar och det är väl huvudsaken.

Mockade sedan tillsammans med Andréa och snackade massa skit, alltid lika kul. Lämnade stallet fint vid halv ett. Åkte hem åt mat och sov sen en och en halv timme, huvudvärken var total! Men den gick över på kvällen när jag fick träffa min Pica, lika söt som alltid    

Red ett kort kravlöst pass på Pica för att hon skulle få röra lite på sig, red allt som allt 20 minuter. Men hon kändes väldigt fin, härligt stöd i tyglarna dock lite dålig framåtbjudning.

Pratade med Ola på kvällen och vi bestämde att vi ska ha inplanerad träning varannan vecka nu när tävlingssäsongen börjat. Har ju blivit lite här och där nu senaste tiden, men nu finns det en bestämd tid och det är skönt.


Idag har jag hunnit med att skriva det mesta på min del av arbetet, ska snart sätta mig och läsa i boken. Har bara fyra kapitel, 120 sidor, kvar att läsa! Sen kan jag börja sammanfatta allt så jag kan plugga ordentligt till tentan som är nästa torsdag.

Men förutom plugga så har jag även hunnit beställa hästgrejer från Horze, fick mail om att det var gratis frakt så jag kom på att kolla om de hade några vita billiga skydd att ha på tävling. Och det fanns det! 69 kr paret, rena rånet ju! Beställd 2 par sådana och sen ett hårnät med lite blingbling för 49 kr. Skulle sedan betala men då var man ju tvungen och handla för 300 kr, så jag ringde Malin och frågade (läs "tvingade") om hon ville beställa. Hon pluggade också, så det var klart hon ville beställa, haha!

Så förhoppningsvis komemr grejerna den här veckan så vi kan ha dem på tävling nästa söndag, då är det LB:1 och LB:3 som gäller.


Senare åker jag till Pican och rider, blir en tur på hoppbanan idag. Lina sa att den varit helt fabulous häromdagen, får som om den är lika idag. Vill ha mitt nya ridtäcke snart! Täckessäsongen är ju snart slut och vill inte gärna vänta till nästa vinter och använda det. Får kanske ringa och fråga var det är, har ju ändå gått två veckor nu.

Nu blir det plugg.

På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards