Alla inlägg den 3 januari 2010

Av Therese - 3 januari 2010 14:52

Och jag är super trött!!!

Har nu fått jobba med Andréa på ridskolan i två dagar. Visst är det riktigt roligt att jobba i ett stall men även också slitit man blir ju trött när man är klar. Mocka är verkligen en syssla som man kan utan och innan vid det här laget och är väldigt bra  förrensa tankarna eller planera för framtiden.
Igår föll vi för trycket, vi behövde en pizza! Vi checkade ofc med Ida att det var okej och vi fick hennes tillåtelse, så underbart gott! Sen kollade vi på film, Inglourious Basterds. En bra film, men man behöver nog se den ett par gånger för att verkligen fatta allt. Men ett plus får filmen för att skådespelarna faktiskt pratade franska, tyska eller engelska beroende på vad deras karaktär kunde för språk, inte ofta det är så i amerikanska filmer.


Nu nog om film och jobb och över till ridningen. Pica har visat sig från sin stoiga sida i två dagar nu. Men nu vet jag ju hur jag ska reda ut det hela så nu är det inga problem utan bråkeriet är över på ett kick! När jag sedan fått henne med mig istället för mot mig så ska det istället hängas i handen och bitas tag i bettet, lat? Nejdå! Men igår när jag var på väg att avsluta henne lossnade det lite och hon började tugga på bettet istället för att bita tag och faktiskt trava med de långa bakbenen istället för att släpa dem efter sig. Då tog jag två galoppfattningar i varje varv för att checka av så hon var lika bra där som i traven och det var hon! Då avslutade jag ridpasset och skrittade sedan av, nöjd ryttare och nöjd häst. Idag hoppas jag på att vi kan fortsätta vårt samarbete.


Nu blir det en eftermiddagslur innan jag ska åka tillbaka till stallet.

På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards