Alla inlägg den 31 januari 2010

Av Therese - 31 januari 2010 17:43

Gårdagskvällen var sjukt rolig! Kvällen började hemma hos Tina som fyllde 21 år, fortsatte sedan ner till statt någon gång där gick allt lite snett tror jag. Men kul var det iaf! Kan väl erkänna att jag var lite väl glad i hatten men med goda vänner som ser till att man kommer hem helskinnad så gör inte det så mycket. Tack för allt ni är bäst!


Dagen idag har varit seg måste jag erkänna. Hade planerat in uteritt med Angie och Luna samt Elsa och Albin, kände att det kanske inte var ett bra beslut när jag vaknade men nu i efterhand så var det nog det bästa. Tanken var att vi skulle rida in i skogen bakom Fisksjötorp men kom på att det nog är skidspår där inne så vi körde lite trav och galopp på gärdena istället. Gissa om det var härligt?! Med snö upp över knäna på hästarna fick man så härlig trav att det inte ens gick att rida lätt, jag stod upp i lätt sits hela tiden Och när vi galopperade var det verkligen hästar som tog i till tusen, mycket bra träning för dem är det. Detta kommer vi göra om nästa helg om equiterapeuten (som kommer på torsdag) säger att det är okej så snart efter en behandling. Annars sker det en annan dag. Måste passa på att rida i snön nu för snart är den borta och då ångrar man sig nog att man inte tog chansen.




Elsa och Albin & Jag och Pica (Bild snodd från Angie   )


Imorgon blir det plugg för hela slanten, har ju legat på latsidan nu ett par dagar så behöver verkligen komma ikapp. Sen blir det till att hjälpa Angie lite när hon rider och sen själv rida på kvällen. Nu ska jag läsa lite bloggar innan det blir dags för tv.

På återseende!


// therre

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Ovido - Quiz & Flashcards